Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni hrooskop za 31. decembar 2023. godine: Blizance očekuje obnova TAJNE romanse sa zauzetom osobom, a Device uvećanje prihoda

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene poslednjeg dana u godini

1704010772_Foto-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Jupiter, planeta prosperiteta, hedonizma i novca, koja upravlja vašim obrazovanjem i stručnim usvaršavanjem donosi vam zaradu preko saradnje sa strancima, putovanja, marketinga, turizma. Amorova strela može da vas pogodi na radnom mestu.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vladalac vaših finansija, Jupiter, kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, donoseći vam novac preko građevinskih i poslova sa osiguranjem i nekretninama. Aspekti Meseca i Venere sa Saturnom nepovoljno utiču na odnos sa ljubavnim partnerom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Devici u opoziciji sa Saturnom čini vas nervoznijim, a Jupiterov direktan hod preko polja tajni, nagoveštava obnovu romanse sa zauzetom osobom. Napeti aspekti Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, donose nesuglasice sa voljenom osobom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Jupiter kreće direktnim hodom preko polja posla, donoseći vam obnovu kontakata sa inostranim partnerima. Imate podršku Bika. Aspekti planete ljubavi, Venere, nagoveštavaju susret sa starom simpatijom. Igrajte igre na sreću. 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Godinu ispraćate sa Jupiterom u direktnom hodu preko kuće karijere, što vam donosi nastavak saradnje sa strancima. Aspekti Venere u kući ljubavi, doprinose zahlađenju odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Igrajte igre na sreću.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Opozicija između Saturna i Meseca u vašem znaku, čini vas sklonim melanholiji i nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Jupiter danas kreće direktnim hodom, donoseći vam uvećanje prihoda preko poslova sa strancima i putovanja.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Jupiter, planeta prosperiteta, kreće direktnim hodom i podstiče vaš entuzijazam kada je reč o intelektualnim poslovima. Vaš vladalac Venera u kvadratu sa Saturnom, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Oticanje nogu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Napet aspekt između Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom i Saturna u astrološkoj kući ljubavi, donosi vam susret sa starom simpatijom. Direktan hod Jupitera donosi vam novac, a Mesec u Devici probleme u komunikaciji sa jednim prijateljem.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, planeta prosperiteta i kontakata sa strancima, kreće direktnim hodom preko astrološkog polja posla, pa staru godinu ispraćate sa debljim novčanikom. Aspekti Meseca donose rasprave sa nadređenim i voljenom osobom. Osetljiv želudac.

 Jarac (22. 12 - 20. 1)

Jupiter danas kreće direktnim hodom sa petog stepena Bika,donoseći novac Jarčevima koji se bave kreativnim zanimanjima ili sportom. Kvadrat između Venere i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam susret sa starom simpatijom. Igrajte igre na sreću.

 Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Godinu za vama ispraćate sa Jupiterom u direktnom hodu, što najavljuje bolju finansijsku situaciju preko saradnje sa strancima, marketinga, IT tehnologija i poslova koji podrazumevaju češća putovanja i stručno usavršavanje. Nesanica.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Vaš suvladalac Jupiter, danas kreće direktnim hodom preko astrološkog polja biznisa, donoseći vam uvećanje prihoda preko kontakata sa osobama koje žive u inostranstvu. Voljena osoba ima potrebu da se vraća u prošlost, što vas čini nervoznim.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas