Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 7. новембар 2023. године: Шкорпије ће добити занимљиве пословне понуде, а Овнове очекује тајни сусрет са заузетом особом

Сазнајте шта су вам звезде данас припремиле

1699342116_Foto-Shutterstock-danasnji-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месеца у изазовном аспекту са Марсом, подстиче вас на акцију али доноси и ванредне трошкове, нарочито ако се бавите неким ризичним или послом који подразумева руковање новцем. Позиција астероида Амор доноси вам тајни сусрет са заузетом особом.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Тригон између Јупитера у вашем знаку и Месеца у Девици, повољно утиче на однос и са љубавним и са пословним партнером. Договори о аранжманима са странцима отварају вам могућности за додатне изворе прихода. Проводите више времена у природи.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур у напетом аспекту са Месецом у астролошком пољу приватности доноси вам неспоразуме са партнером у вези са сређивањем стамбеног или пословног простора. Сусрет са Водолијом у вечерњим сатима.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Аспект вашег владаоца Месеца са Сунцем у астролошкој кући љубави повољно делује и на ваш пословни и на љубавни живот. Позиција Јупитера у пољу друштвеног живота, слободним Раковима доноси удварање неке заузете особе. Смањите унос шећера.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Позиција вашег владаоца Сунца у односу на Уран у астролошкој кући каријере, доноси вам подршку особе на положају. Очекује вас увећање прихода, ако ваш посао има везе са финансијама или некретнинама. Романтичан сусрет са Стрелцем на краћем путу.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Квадрат између Месеца у вашем знаку и вашег владаоца Меркура, симбола комуникације, неповољно утиче на односе у дому и породици. Астероид Амор у астролошкој кући партнерских односа, доноси вам сусрет са Шкорпијом у вечерњим сатима.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Сунце у астролошком пољу посла у добром аспекту са Месецом и вашим владаоцем Венером, доноси вам новац и подршку особа на положају. Астерод Фантазија повољно утиче на рођене у трећој декади, доносећи им реализацију креативних идеја. Несаница.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Марс, у поподневним сатимаобразује добар аспект са Месецом у Девици, доносећи вам понуде од некадашњих сарадника из иностранства. Квадрат Сунца и Сатурна, може привремено да успори или одложи један пословни пројекат.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошком пољу каријере прави добар аспект са вашим владаоцем Јупитером у пољу посла, доносећи вам увећање прихода у поподневним сатима. Емотивни партнер спреман је да вам изађе у сусрет и помогне у реализацији једног посла.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец у опозицији са вашим владаоцем Сатурном, чине вас помало нервозним и конфузним, када се ради о сарадњи са особама које живе у иностранству. Можете да очекујете увећање зараде, ако се бавите грађевинским или пословима са некретнинама.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Месец у тригону са Јупитером у астролошкој кући приватности, доноси вам новац ако радите у медијима, маркетингу, ИТ сектору. Стрелац кога сте се упознали преко друштвене мреже, шаље вам позив за излазак. Проводите више времена у природи.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Добар аспект Месеца са вашим сувладаоцем Јупитером, планетом просперитета и контаката са странцима, доноси вам новац, ако ваш посао захтева ангажовање у купопродаји некретнин или грађевинарству. Једна Шкорпија мисли на вас. Нервоза.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas