Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 7. novembar 2023. godine: Škorpije će dobiti zanimljive poslovne ponude, a Ovnove očekuje tajni susret sa zauzetom osobom

Saznajte šta su vam zvezde danas pripremile

1699342116_Foto-Shutterstock-danasnji-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Meseca u izazovnom aspektu sa Marsom, podstiče vas na akciju ali donosi i vanredne troškove, naročito ako se bavite nekim rizičnim ili poslom koji podrazumeva rukovanje novcem. Pozicija asteroida Amor donosi vam tajni susret sa zauzetom osobom.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Trigon između Jupitera u vašem znaku i Meseca u Devici, povoljno utiče na odnos i sa ljubavnim i sa poslovnim partnerom. Dogovori o aranžmanima sa strancima otvaraju vam mogućnosti za dodatne izvore prihoda. Provodite više vremena u prirodi.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u napetom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju privatnosti donosi vam nesporazume sa partnerom u vezi sa sređivanjem stambenog ili poslovnog prostora. Susret sa Vodolijom u večernjim satima.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Aspekt vašeg vladaoca Meseca sa Suncem u astrološkoj kući ljubavi povoljno deluje i na vaš poslovni i na ljubavni život. Pozicija Jupitera u polju društvenog života, slobodnim Rakovima donosi udvaranje neke zauzete osobe. Smanjite unos šećera.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca u odnosu na Uran u astrološkoj kući karijere, donosi vam podršku osobe na položaju. Očekuje vas uvećanje prihoda, ako vaš posao ima veze sa finansijama ili nekretninama. Romantičan susret sa Strelcem na kraćem putu.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Kvadrat između Meseca u vašem znaku i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, nepovoljno utiče na odnose u domu i porodici. Asteroid Amor u astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi vam susret sa Škorpijom u večernjim satima.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sunce u astrološkom polju posla u dobrom aspektu sa Mesecom i vašim vladaocem Venerom, donosi vam novac i podršku osoba na položaju. Asterod Fantazija povoljno utiče na rođene u trećoj dekadi, donoseći im realizaciju kreativnih ideja. Nesanica.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars, u popodnevnim satimaobrazuje dobar aspekt sa Mesecom u Devici, donoseći vam ponude od nekadašnjih saradnika iz inostranstva. Kvadrat Sunca i Saturna, može privremeno da uspori ili odloži jedan poslovni projekat.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkom polju karijere pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom u polju posla, donoseći vam uvećanje prihoda u popodnevnim satima. Emotivni partner spreman je da vam izađe u susret i pomogne u realizaciji jednog posla.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Saturnom, čine vas pomalo nervoznim i konfuznim, kada se radi o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu. Možete da očekujete uvećanje zarade, ako se bavite građevinskim ili poslovima sa nekretninama.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u trigonu sa Jupiterom u astrološkoj kući privatnosti, donosi vam novac ako radite u medijima, marketingu, IT sektoru. Strelac koga ste se upoznali preko društvene mreže, šalje vam poziv za izlazak. Provodite više vremena u prirodi.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Dobar aspekt Meseca sa vašim suvladaocem Jupiterom, planetom prosperiteta i kontakata sa strancima, donosi vam novac, ako vaš posao zahteva angažovanje u kupoprodaji nekretnin ili građevinarstvu. Jedna Škorpija misli na vas. Nervoza.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas