Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 21. МАРТ: Овнови, избегавајте свађу са партнером; Шкорпије очекује романтични сусрет

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 21. март

1711007943_shutterstock_2355065891-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у астролошкој кући љубави чини ваш емотивни живот узбудљивијим и занимљивијим, нарочито ако сте слободни. Могућа тензија и напетост у односу са брачним или дугогодишњим партнером. Проблеми са старијом особом у породици.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у ватреном Лаву прави напет аспект са Јупитером у вашем знаку, чинећи вас склоним претераном трошењу новца. Добар аспект са Марсом у астролошкој кући неочекиваних ситуација доноси вам сусрет са врло шармантном особом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Добар аспект између Месеца у Лаву и вашег владаоца Меркура, у вечерњим сатима, доноси вам повољне вести о исходу неког договора. Наглашена астролошка кућа каријере, наговештава могућност упознавања са ватреним знаком преко посла.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у Лаву, знаку који захвата астролошко поље посла, доноси вам могућност договора о исплативом аранжману. Брачни партнер је забринут, због нечега, али као да нема намеру да ту бригу подели са вама. Нервоза.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце образује добар аспект са Месецом у вашем знаку, због чега вам се указују шансе да остварите неке ваше планове. Сарадња са Овном може да вам увећа приходе. Имате осећај да вас вољена особа не разуме. Више шетајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур у астролошкој кући новца прави тригон са Месецом у Лаву што се повољно одражава на ваше финансије. Опозиција са Марсом, планетом сукоба, упозорава на проблеме са колегама и сарадницима. Избегавајте алкохол.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца, доноси вам познанство с неким ко ће имати слуха за ваше идеје о новим пословним пројектима. Наглашено шесто астролошко поље, Вагама треће декаде доноси бољу комуникацију са сарадницима. Један Лав жели да вас види.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у астролошкој кући каријере прави напет аспект са вашим владаоцем Марсом, доносећи вам расправе и сукобе са вољеном особом, нарочито мушким Шкорпијама. Сусрет са старом симпатијом у поподневним сатима. Смањите унос шећера.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Позиција Месеца и Меркура доноси вам сусрет са неким ко стиже са дужег пута или преко интернета. Увећање зараде преко сарадње са странаца и пријатеља. Аспекти ваших владалаца, планета романтике и среће, подстичу емоције према Лаву.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Транзит Месеца преко Лава доноси вам шансе да зарадите новац тако што ћете обновити или договорити сарадњу са странцима. Вољена особа много тога што жели да вам каже, али ви као да немате довољно слуха за њене потребе и проблеме.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Аспекти Месеца у Лаву, насупрот Марсу у вашем знаку, неповољно утичу на комуникацију са вољеном особом. Договори са старим партнерима и сарадницима могу да вам донесу значајно увећање прихода преко заједничког посла. Избегавајте алкохол.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у астролошкој кући свакодневице и здравља образује напет аспект са Марсом у кући препрека и ограничења, што вам ствара напетост и тензију. Љубавни партнер показује више разумевања за решавање неког вашег проблема. Опрез за воланом.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas