Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 21. MART: Ovnovi, izbegavajte svađu sa partnerom; Škorpije očekuje romantični susret

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 21. mart

1711007943_shutterstock_2355065891-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi čini vaš emotivni život uzbudljivijim i zanimljivijim, naročito ako ste slobodni. Moguća tenzija i napetost u odnosu sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Problemi sa starijom osobom u porodici.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u vatrenom Lavu pravi napet aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, čineći vas sklonim preteranom trošenju novca. Dobar aspekt sa Marsom u astrološkoj kući neočekivanih situacija donosi vam susret sa vrlo šarmantnom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Dobar aspekt između Meseca u Lavu i vašeg vladaoca Merkura, u večernjim satima, donosi vam povoljne vesti o ishodu nekog dogovora. Naglašena astrološka kuća karijere, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa vatrenim znakom preko posla.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Lavu, znaku koji zahvata astrološko polje posla, donosi vam mogućnost dogovora o isplativom aranžmanu. Bračni partner je zabrinut, zbog nečega, ali kao da nema nameru da tu brigu podeli sa vama. Nervoza.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u vašem znaku, zbog čega vam se ukazuju šanse da ostvarite neke vaše planove. Saradnja sa Ovnom može da vam uveća prihode. Imate osećaj da vas voljena osoba ne razume. Više šetajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u astrološkoj kući novca pravi trigon sa Mesecom u Lavu što se povoljno odražava na vaše finansije. Opozicija sa Marsom, planetom sukoba, upozorava na probleme sa kolegama i saradnicima. Izbegavajte alkohol.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca, donosi vam poznanstvo s nekim ko će imati sluha za vaše ideje o novim poslovnim projektima. Naglašeno šesto astrološko polje, Vagama treće dekade donosi bolju komunikaciju sa saradnicima. Jedan Lav želi da vas vidi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkoj kući karijere pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam rasprave i sukobe sa voljenom osobom, naročito muškim Škorpijama. Susret sa starom simpatijom u popodnevnim satima. Smanjite unos šećera.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca i Merkura donosi vam susret sa nekim ko stiže sa dužeg puta ili preko interneta. Uvećanje zarade preko saradnje sa stranaca i prijatelja. Aspekti vaših vladalaca, planeta romantike i sreće, podstiču emocije prema Lavu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Tranzit Meseca preko Lava donosi vam šanse da zaradite novac tako što ćete obnoviti ili dogovoriti saradnju sa strancima. Voljena osoba mnogo toga što želi da vam kaže, ali vi kao da nemate dovoljno sluha za njene potrebe i probleme.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u Lavu, nasuprot Marsu u vašem znaku, nepovoljno utiču na komunikaciju sa voljenom osobom. Dogovori sa starim partnerima i saradnicima mogu da vam donesu značajno uvećanje prihoda preko zajedničkog posla. Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkoj kući svakodnevice i zdravlja obrazuje napet aspekt sa Marsom u kući prepreka i ograničenja, što vam stvara napetost i tenziju. LJubavni partner pokazuje više razumevanja za rešavanje nekog vašeg problema. Oprez za volanom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas