Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 22. ФЕБРУАР: Пред Лавом је дан за љубав, Шкорпију очекује сусрет са старом симпатијом, Јарац да се пази трошкова

САЗНАЈТЕ шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 22. фебруар, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље....

1708585917_1def646dcc51cc9e14dfcfcecb0c2940210015f2.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН

Са аспектима које данас образује Месец у Лаву, ваш љубавни живот биће аигурно занимљивији било да сте у вези или слободни. Позиција Сунца, које управља вашом креативношћу, доноси вам подршку утицајних особа. Посетите офталмолога.

БИК

Напети аспекти између Месеца у Лаву и вашег владаоца Венере близу Марса, чине вас склоним претеривању у свему, од хране преко трошења новца до секса. Слободни Бикови добијају позив за излазак од Риба. Пазите се у саобраћају.

БЛИЗАНЦИ

Сунце у вашем астролошком пољу каријере образује напет аспект са амбициозним Месецом у Лаву доносећи вам могућност да се стабилизујете на финансијском плану. Спој Венере и Марса доноси могућност изненадног пута са вољеном особом или раскида.

РАК

Ваш владалац Месец ушао је у знак Лава правећи опозицију са еротским спојем Венере и Марса, што вам доноси страствени сусрет са Биком или Шкорпијом. Избегавајте непотребне трошкове. Конкуренција неће успети да вас успори у ономе што сте наумили.

ЛАВ

Ваш владалац Сунце у напетом аспекту са Месецом, прави добар аспект са спојем Венере и Марса, што вам доноси узбудљив дан са вољеном особом. И на пословном плану бићете у ситуацији да доста зарадите, али ће бити и ванредних трошкова.

ДЕВИЦА

Меркур, који управља вашим знаком, спрема се да уђе у ваше седмо поље што најављује позив од некога кога нисте дуго видели. А може да буде значајан како на љубавном, тако и на пословном и финансијском плану. Избегавајте алкохол.

ВАГА

Ваш владалац Венера на истом, седмом степену са Марсом, доноси вам страствени сусрет са Водолијом или Лавом. Очекује вас договор о сарадњи са особама које ће вам отворити врата ка новим пројектима у медијима, ИТ сектору. Више шетајте.

ШКОРПИЈА

Месец прелази преко астролошког поља каријере и прави напет аспект са вашим владаоцем Марсом близу Венере, доносећи вам шансу за нов аранжман у оквиру неке самосталне делатности. Сусрет са старом симпатијом. Нервоза.

СТРЕЛАЦ

Ваш владалац Јупитер, симбол путовања, знања и лепог живота, прави напет аспект са Венером и Марсом, доносећи вам новац преко послова са некретнинама, трговином прехрамбеним намирницама. Проверите штитну жлезду.

ЈАРАЦ

Месец у астролошком пољу финансија у напетом аспекту са Венером и Марсом, доноси вам шансе да увећате зараду, али и да имате ванредне трошкове. Преко интернета можете да упознате некога са ким ћете ускоро делити и радни простор.

ВОДОЛИЈА

Венера и Марс на седмом степену вашег знака, праве напет аспект са Јупитером, доносећи вам шансе за зараду преко породичне или неког другог вида самосталне делатности. Емотивни партнер жели да му поклоните више пажње.

РИБЕ

Спој љубавних планета у пољу тајни, доноси вам романсу са заузетом особом или сусрет с неким кога нећете желети да одмах упознате са пријатељима. Због аспеката Сунца у вашем знаку, морате да се прилагодите новим условима на радном месту.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas