Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. FEBRUAR: Pred Lavom je dan za ljubav, Škorpiju očekuje susret sa starom simpatijom, Jarac da se pazi troškova

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 22. februar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje....

1708585917_1def646dcc51cc9e14dfcfcecb0c2940210015f2.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN

Sa aspektima koje danas obrazuje Mesec u Lavu, vaš ljubavni život biće aigurno zanimljiviji bilo da ste u vezi ili slobodni. Pozicija Sunca, koje upravlja vašom kreativnošću, donosi vam podršku uticajnih osoba. Posetite oftalmologa.

BIK

Napeti aspekti između Meseca u Lavu i vašeg vladaoca Venere blizu Marsa, čine vas sklonim preterivanju u svemu, od hrane preko trošenja novca do seksa. Slobodni Bikovi dobijaju poziv za izlazak od Riba. Pazite se u saobraćaju.

BLIZANCI

Sunce u vašem astrološkom polju karijere obrazuje napet aspekt sa ambicioznim Mesecom u Lavu donoseći vam mogućnost da se stabilizujete na finansijskom planu. Spoj Venere i Marsa donosi mogućnost iznenadnog puta sa voljenom osobom ili raskida.

RAK

Vaš vladalac Mesec ušao je u znak Lava praveći opoziciju sa erotskim spojem Venere i Marsa, što vam donosi strastveni susret sa Bikom ili Škorpijom. Izbegavajte nepotrebne troškove. Konkurencija neće uspeti da vas uspori u onome što ste naumili.

LAV

Vaš vladalac Sunce u napetom aspektu sa Mesecom, pravi dobar aspekt sa spojem Venere i Marsa, što vam donosi uzbudljiv dan sa voljenom osobom. I na poslovnom planu bićete u situaciji da dosta zaradite, ali će biti i vanrednih troškova.

DEVICA

Merkur, koji upravlja vašim znakom, sprema se da uđe u vaše sedmo polje što najavljuje poziv od nekoga koga niste dugo videli. A može da bude značajan kako na ljubavnom, tako i na poslovnom i finansijskom planu. Izbegavajte alkohol.

VAGA

Vaš vladalac Venera na istom, sedmom stepenu sa Marsom, donosi vam strastveni susret sa Vodolijom ili Lavom. Očekuje vas dogovor o saradnji sa osobama koje će vam otvoriti vrata ka novim projektima u medijima, IT sektoru. Više šetajte.

ŠKORPIJA

Mesec prelazi preko astrološkog polja karijere i pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom blizu Venere, donoseći vam šansu za nov aranžman u okviru neke samostalne delatnosti. Susret sa starom simpatijom. Nervoza.

STRELAC

Vaš vladalac Jupiter, simbol putovanja, znanja i lepog života, pravi napet aspekt sa Venerom i Marsom, donoseći vam novac preko poslova sa nekretninama, trgovinom prehrambenim namirnicama. Proverite štitnu žlezdu.

JARAC

Mesec u astrološkom polju finansija u napetom aspektu sa Venerom i Marsom, donosi vam šanse da uvećate zaradu, ali i da imate vanredne troškove. Preko interneta možete da upoznate nekoga sa kim ćete uskoro deliti i radni prostor.

VODOLIJA

Venera i Mars na sedmom stepenu vašeg znaka, prave napet aspekt sa Jupiterom, donoseći vam šanse za zaradu preko porodične ili nekog drugog vida samostalne delatnosti. Emotivni partner želi da mu poklonite više pažnje.

RIBE

Spoj ljubavnih planeta u polju tajni, donosi vam romansu sa zauzetom osobom ili susret s nekim koga nećete želeti da odmah upoznate sa prijateljima. Zbog aspekata Sunca u vašem znaku, morate da se prilagodite novim uslovima na radnom mestu.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas