Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 28. ДЕЦЕМБАР: Ракови обратите пажњу на трошкове, Ваге очекује изненадни сусрет

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1703751837_shutterstock_1144733384-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у астролошкој кући приватности, у напетом аспекту са вашим владаоцем Марсом, неповољно утиче на комуникацију са вољеном особом или сарадницима. На некој прослави очекује вас сусрет са атрактивном особом. Подложност повредама у кући.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Наглашена позиција Месеца у Раку, под утицајем Јупитера, симбола срећних околности и иностранства у вашем знаку, доноси увећање прихода рођенима у трећој декади. Вољена особа жели да разговарате нечему што је важно за обоје. Проблем са хормонима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Аспект између вашег владаоца Меркура и Месеца у астролошкој кући новца, доноси вам новац преко интелектуалних и занимања која захтевају мануелну спретност. Расправе са вољеном особом због њене посесивност и љубоморе. Пазите се у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошкој кући личности, под утицајем Марса из куће приватности, зноси тензију у однос са емотивним партнером и члановима породице. Пословна ситуација је боља, мада вас у поподневним сатима очекују ванредни трошкови.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Позиција вашег владаоца Сунца у односу на Месец, чинио вас расејаним, конфузним, нервозним. Планирате дугорочне пројекте са особама које живе у иностранству, како бисте обезбедили и раст ваших прихода на дуже стазе. Пазите се за воланом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Инкоњункција између Месеца и Марса у пољу посла, може да одложи реализацију ваших планове или виђање са пријатељима. Позиција вашег владаоца Меркура који управља и вашом каријером, повољно утиче на договоре са странцима. Чувајте вредне ситнице.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Стари партнери желе да обнове пословну сарадњу с вама, нарочито ако се бавите креативним или занимањем у вези са спортом. Очекује вас сусрет са особом која носи униформу на раду. Клоните се расправа и свађа са вољеном особом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Марс прави изазован аспект са Месецом, што вам може донети одлагање договора са некадашњим сарадницима из иностранства. Заузета особа шаље вам позив за излазак. Брачни партнер покушава да изглади неку непријатну ситуацију.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Добар аспект између вашег владаоца Јупитера и Месеца, доноси вам нове могућности за успостављање сарадње са странцима. Ипак, требало би да избегавате ризичне финансијске трансакције. Вољена особа нешто крије од вас. Позив за излазак од Водолије.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспекти Месеца и вашег сувладаоца Урана, симбола маште и нових технологија, доносе вам зараду ако сте преко посла присутни у јавности. Клоните се расправа са сарадницима, као и са љубавним партнером и члановима породице. Нервоза.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Астероид Голд у вашем знаку повољно утиче на ваше финансије. Аспект између Месеца у пољу посла и вашег владаоца Урана, повољно делује на договоре са потенцијалним инвеститорима, нарочито ако сте приватник. Могућ одлазак на краћи пут.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Астероиди Ерос, Карма и Амор који се приближава вашем владаоцу Нептуну у вашем знаку доприносе вашој популарности и у друштву, нарочито супротног пола. Аспекти Месеца у астролошкој кући креативности, доносе успех мартовским Рибама. Несаница.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas