Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 28. DECEMBAR: Rakovi obratite pažnju na troškove, Vage očekuje iznenadni susret

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima

1703751837_shutterstock_1144733384-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u astrološkoj kući privatnosti, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom ili saradnicima. Na nekoj proslavi očekuje vas susret sa atraktivnom osobom. Podložnost povredama u kući.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašena pozicija Meseca u Raku, pod uticajem Jupitera, simbola srećnih okolnosti i inostranstva u vašem znaku, donosi uvećanje prihoda rođenima u trećoj dekadi. Voljena osoba želi da razgovarate nečemu što je važno za oboje. Problem sa hormonima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u astrološkoj kući novca, donosi vam novac preko intelektualnih i zanimanja koja zahtevaju manuelnu spretnost. Rasprave sa voljenom osobom zbog njene posesivnost i ljubomore. Pazite se u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući ličnosti, pod uticajem Marsa iz kuće privatnosti, znosi tenziju u odnos sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Poslovna situacija je bolja, mada vas u popodnevnim satima očekuju vanredni troškovi.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca u odnosu na Mesec, činio vas rasejanim, konfuznim, nervoznim. Planirate dugoročne projekte sa osobama koje žive u inostranstvu, kako biste obezbedili i rast vaših prihoda na duže staze. Pazite se za volanom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Inkonjunkcija između Meseca i Marsa u polju posla, može da odloži realizaciju vaših planove ili viđanje sa prijateljima. Pozicija vašeg vladaoca Merkura koji upravlja i vašom karijerom, povoljno utiče na dogovore sa strancima. Čuvajte vredne sitnice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Stari partneri žele da obnove poslovnu saradnju s vama, naročito ako se bavite kreativnim ili zanimanjem u vezi sa sportom. Očekuje vas susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Klonite se rasprava i svađa sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars pravi izazovan aspekt sa Mesecom, što vam može doneti odlaganje dogovora sa nekadašnjim saradnicima iz inostranstva. Zauzeta osoba šalje vam poziv za izlazak. Bračni partner pokušava da izgladi neku neprijatnu situaciju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Meseca, donosi vam nove mogućnosti za uspostavljanje saradnje sa strancima. Ipak, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije. Voljena osoba nešto krije od vas. Poziv za izlazak od Vodolije.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca i vašeg suvladaoca Urana, simbola mašte i novih tehnologija, donose vam zaradu ako ste preko posla prisutni u javnosti. Klonite se rasprava sa saradnicima, kao i sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Nervoza.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Asteroid Gold u vašem znaku povoljno utiče na vaše finansije. Aspekt između Meseca u polju posla i vašeg vladaoca Urana, povoljno deluje na dogovore sa potencijalnim investitorima, naročito ako ste privatnik. Moguć odlazak na kraći put.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Asteroidi Eros, Karma i Amor koji se približava vašem vladaocu Neptunu u vašem znaku doprinose vašoj popularnosti i u društvu, naročito suprotnog pola. Aspekti Meseca u astrološkoj kući kreativnosti, donose uspeh martovskim Ribama. Nesanica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas