Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 15. ОКТОБАР: Ваге пазите шта потписујете, Девице очекује озбиљан разговор са партнером

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 15. октобар

1697354360_shutterstock_2044434596-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Коњункција вашег владаоца Марса и Месеца у астролошком пољу финансија и ризика, упозорава да избегавате расправе са члановима породице. Могућа је и краткотрајна криза у комуникацији са вољеном особом. Подложност инфекцијама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Марсу у Шкорпији, планети страсти и љубоморе, која управља вашим партнерским односима, данас се придружио Месец, доносећи вам могућност расправа са вољеном особом. Послушајте савет старије особе из породице. Чувајте се прехладе.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Спој Марса и Месеца у астролошкој кући посла и здравља, упозорава да избегавате расправе са женама. Вољена особа очекује да нађете времена како бисте заједно поразговарали о заједничком проблему. Опасност у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Са вашим владаоцем Месецом близу Марса у астролошком пољу љубави, Раковима треће декаде доноси расправе са вољеном особом, због њене посесивности и љубоморе. Тригон са Сатурном, доноси вам подршку старије жене из породице.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец близу Марса у четвртој астролошкој кући, неповољно утиче на ваш приватни живот, нарочито ако сте јулск Лав. Сарадња са странцима доноси вам новац преко породичног или неког другог вида приватног бизниса. Болови у леђима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Коњункција Сунца и Меркура у астролошком пољу посла, доноси вам договоре са странцима о исплативом пословном аранжаману. Спој Марса и Месеца у Шкорпији, подстиче вољену особу да што пре разговарате о нечему што је важно за заједничку будућност.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са помраченим Сунцем близу Меркура у вашем знаку, избегавајте непотребне трошкове и пазите шта потписујете. Аспекти вашег владаоца Венере, планете новца, утичу на одлагање неких послова. Захлађење односа са партнером.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Коњункција Месеца и Марса у вашем знаку, под утицајем вашег владаоца Плутона, неповољно утиче на ваш однос са сарадницима. У поподневним сатима, очекује вас сусрет са особом која се бави послом, због кога често путује. Опрез у саобраћају.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

У вашој астролошкој кући препрека и ограничења, данас се образује коњункција Месеца и Марса, симбола емоција и љубоморе, што може да вам донесе расправе са партнером, због његове посесивности. Подложност повредама.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Наглашен знак Шкорпије доноси вам увећање зараде преко интелектуалних и послова који подразумевају руковање новцем. Бићете разочарани понашањем једног пријатеља, са којим сте планирали заједнички посао. Чувајте се за воланом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са наглашеном астролошком кућом каријере, можете да довршите реализацију неких пројеката. Будите обазривији, уколико планирате да уложите новац у аранжмане са странцима. Понашање дугогодишњег партнера, уноси тензију у ваш однос.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Аспекти Сатурна у вашем знаку са Марсом и Месецом, доносе вам увећање прихода, ако често путујете због посла или сарађујете са странцима. Позиција Меркура, који влада партнерским односима, захтева да прихватите неки компромис.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas