Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 15. OKTOBAR: Vage pazite šta potpisujete, Device očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 15. oktobar

1697354360_shutterstock_2044434596-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Konjunkcija vašeg vladaoca Marsa i Meseca u astrološkom polju finansija i rizika, upozorava da izbegavate rasprave sa članovima porodice. Moguća je i kratkotrajna kriza u komunikaciji sa voljenom osobom. Podložnost infekcijama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Marsu u Škorpiji, planeti strasti i ljubomore, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, danas se pridružio Mesec, donoseći vam mogućnost rasprava sa voljenom osobom. Poslušajte savet starije osobe iz porodice. Čuvajte se prehlade.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Spoj Marsa i Meseca u astrološkoj kući posla i zdravlja, upozorava da izbegavate rasprave sa ženama. Voljena osoba očekuje da nađete vremena kako biste zajedno porazgovarali o zajedničkom problemu. Opasnost u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom blizu Marsa u astrološkom polju ljubavi, Rakovima treće dekade donosi rasprave sa voljenom osobom, zbog njene posesivnosti i ljubomore. Trigon sa Saturnom, donosi vam podršku starije žene iz porodice.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec blizu Marsa u četvrtoj astrološkoj kući, nepovoljno utiče na vaš privatni život, naročito ako ste julsk Lav. Saradnja sa strancima donosi vam novac preko porodičnog ili nekog drugog vida privatnog biznisa. Bolovi u leđima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Konjunkcija Sunca i Merkura u astrološkom polju posla, donosi vam dogovore sa strancima o isplativom poslovnom aranžamanu. Spoj Marsa i Meseca u Škorpiji, podstiče voljenu osobu da što pre razgovarate o nečemu što je važno za zajedničku budućnost.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa pomračenim Suncem blizu Merkura u vašem znaku, izbegavajte nepotrebne troškove i pazite šta potpisujete. Aspekti vašeg vladaoca Venere, planete novca, utiču na odlaganje nekih poslova. Zahlađenje odnosa sa partnerom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Konjunkcija Meseca i Marsa u vašem znaku, pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, nepovoljno utiče na vaš odnos sa saradnicima. U popodnevnim satima, očekuje vas susret sa osobom koja se bavi poslom, zbog koga često putuje. Oprez u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

U vašoj astrološkoj kući prepreka i ograničenja, danas se obrazuje konjunkcija Meseca i Marsa, simbola emocija i ljubomore, što može da vam donese rasprave sa partnerom, zbog njegove posesivnosti. Podložnost povredama.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašen znak Škorpije donosi vam uvećanje zarade preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju rukovanje novcem. Bićete razočarani ponašanjem jednog prijatelja, sa kojim ste planirali zajednički posao. Čuvajte se za volanom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa naglašenom astrološkom kućom karijere, možete da dovršite realizaciju nekih projekata. Budite obazriviji, ukoliko planirate da uložite novac u aranžmane sa strancima. Ponašanje dugogodišnjeg partnera, unosi tenziju u vaš odnos.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti Saturna u vašem znaku sa Marsom i Mesecom, donose vam uvećanje prihoda, ako često putujete zbog posla ili sarađujete sa strancima. Pozicija Merkura, koji vlada partnerskim odnosima, zahteva da prihvatite neki kompromis.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas