Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 4. ФЕБРУАР: Близанцима следи изненађење; Лавови поведите више рачуна о финансијама

Сазнајте шта вам Месец у великодушном, оптимистичном Стрелцу, за недељу 4. фебруар, доноси на послу, у љубави, на здравственом плану, у односу са укућанима

1707034056_shutterstock_2044434596-5-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у деветој астролошкој кући захтева ваш максимални ангажман, када се ради о договору са пословним партнерима из иностранства или стручном усавршавању. Преко посла можете да упознате некога на чији ћете шарм тешко остати имуни.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Са Месецом у Стрелцу, у астролошком пољу финансија, новац стиже преко посла са особама које живе у иностранству. Неко ко вам се допада, прилично је тајанствен и то вам смета. Заузете Бикове очекује конфликт или расправа са емотивним партнером.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Позиција Месеца који управља вашим финансијама, доноси вам шансе за реализацију креативног пројекта, нарочито ако сте преко посла присутни у јавности. Могући су ванредни трошкови.Вољена особа, у преподневним сатима, жели да вас изненади.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Са вашим владаоцем Месецом у астролошкој кући свакодневице, имате идеју о томе како да покренете заједнички посао са странцима. Преподневни разговор са једним Биком може да вам донесе неочекивано решење пословног проблема. Несаница.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ако планирате усавршавање у иностранству или путовање, пре подне ћете бити у прилици да о томе разговарате са неким ватреним знаком. Поведите више рачуна о финансијама и избегавајте ризичне трансакције. Смањите унос шећера.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Са Месецом у астролошком пољу приватног бизниса, у преподневним сатима, можете да добијете идеју о томе како да увећате своје приходе. Имате пордшку Рака. Добијате романтичну поруку од Бика. Проводите више времена са пријатељима.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Преподневни део дана обећава успех и увећање прихода, уколико се бавите неким креативним занимањем. На краћем путу или вечерњем скупу, можете да упознате шармантног Близанца. Послушајте савет једног Стрелца. Смањите унос шећера.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Позиција Месеца у Стрелцу, преподне, доноси вам контакте са странцима, који се односе на купопородају некретнина или уређења ентеријера. Вољена особа даје вам до знања да можете да рачунате на њу у сваком погледу. Позив за излазак од Рака.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Пред вама су изазовне пословне шансе, које вам могу донети увећање прихода, ако поведете рачуна о томе коме причате о својим идејама и плановима. Избегавајте алкохол. Ваш шарм и топлина чине вас омиљеним и популарним у друштву супротног пола.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Ослоните се на вашу интуицију у преподневним сатима и на пословном и на љубавном плану. Месец у астролошком пољу ограничења, доноси вам могућност одласка на краћи пут у иностранство. Вољена особа очекује да јој посветите више пажње.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошкој кући планова и пријатеља, подстиче вашу амбицију уколико ваш посао има везе са куповином или продајом некретнина, грађевинским радовима, туризмом. Вољена особа жели да разговарате о нечему што је важно за ваш однос.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Транзит Месеца преко астролошког поља каријере, у преподневним часовима, доноси вам увећање прихода преко некадашњих пословних партнера. Особа са којом сте некада били блиски, има жељу да вас види. Избегавајте алкохол.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas