Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 4. FEBRUAR: Blizancima sledi iznenađenje; Lavovi povedite više računa o finansijama

Saznajte šta vam Mesec u velikodušnom, optimističnom Strelcu, za nedelju 4. februar, donosi na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u odnosu sa ukućanima

1707034056_shutterstock_2044434596-5-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u devetoj astrološkoj kući zahteva vaš maksimalni angažman, kada se radi o dogovoru sa poslovnim partnerima iz inostranstva ili stručnom usavršavanju. Preko posla možete da upoznate nekoga na čiji ćete šarm teško ostati imuni.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa Mesecom u Strelcu, u astrološkom polju finansija, novac stiže preko posla sa osobama koje žive u inostranstvu. Neko ko vam se dopada, prilično je tajanstven i to vam smeta. Zauzete Bikove očekuje konflikt ili rasprava sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca koji upravlja vašim finansijama, donosi vam šanse za realizaciju kreativnog projekta, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Mogući su vanredni troškovi.Voljena osoba, u prepodnevnim satima, želi da vas iznenadi.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u astrološkoj kući svakodnevice, imate ideju o tome kako da pokrenete zajednički posao sa strancima. Prepodnevni razgovor sa jednim Bikom može da vam donese neočekivano rešenje poslovnog problema. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ako planirate usavršavanje u inostranstvu ili putovanje, pre podne ćete biti u prilici da o tome razgovarate sa nekim vatrenim znakom. Povedite više računa o finansijama i izbegavajte rizične transakcije. Smanjite unos šećera.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u astrološkom polju privatnog biznisa, u prepodnevnim satima, možete da dobijete ideju o tome kako da uvećate svoje prihode. Imate pordšku Raka. Dobijate romantičnu poruku od Bika. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prepodnevni deo dana obećava uspeh i uvećanje prihoda, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Na kraćem putu ili večernjem skupu, možete da upoznate šarmantnog Blizanca. Poslušajte savet jednog Strelca. Smanjite unos šećera.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pozicija Meseca u Strelcu, prepodne, donosi vam kontakte sa strancima, koji se odnose na kupoporodaju nekretnina ili uređenja enterijera. Voljena osoba daje vam do znanja da možete da računate na nju u svakom pogledu. Poziv za izlazak od Raka.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pred vama su izazovne poslovne šanse, koje vam mogu doneti uvećanje prihoda, ako povedete računa o tome kome pričate o svojim idejama i planovima. Izbegavajte alkohol. Vaš šarm i toplina čine vas omiljenim i popularnim u društvu suprotnog pola.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Oslonite se na vašu intuiciju u prepodnevnim satima i na poslovnom i na ljubavnom planu. Mesec u astrološkom polju ograničenja, donosi vam mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo. Voljena osoba očekuje da joj posvetite više pažnje.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući planova i prijatelja, podstiče vašu ambiciju ukoliko vaš posao ima veze sa kupovinom ili prodajom nekretnina, građevinskim radovima, turizmom. Voljena osoba želi da razgovarate o nečemu što je važno za vaš odnos.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko astrološkog polja karijere, u prepodnevnim časovima, donosi vam uvećanje prihoda preko nekadašnjih poslovnih partnera. Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, ima želju da vas vidi. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas