Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 16. ФЕБРУАР: Рак мора да мења планове, Вага да се пази непотребних трошкова, а Стрелац клони расправе са рођацима

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 16. фебруар, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље....

1708065828_17d0e41b6114f6db3ede9a43fc7178b82c3ace2c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Прва Месечева четврт близу некретнице Алгол лошег значења, доноси вам финансијске проблеме и ванредне трошкове. Послушајте савет новембарског Стрелца. Слободни Овнови могу да привуку пажњу једне заузете особе. Подложност инфекцијама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Прва Месечева четврт тик уз Уран у вашем знаку доноси проблеме у комуникацији са женама Биковима оба пола. Заузете очекују љубоморне сцене са партнером, због његове посесивности, чак и агресивности. Једна Девица мисли на вас.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Прва Месечева четврт над Алголом, фиксном звездом лошег значења, доноси вам ванредне трошкове. Чувајте вредне ситнице.На краћем путу у иностранству можете да упознате атрактивну,младолику особу. Реуматске тегобе. Опрез у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец образује фазу прве четврти у вашем 11. астролошком пољу, због чега мењате планове, због више силе. Ако имате неки судкси процес, пријатељ вам прискаче у помоћ. Један Бик мисли на вас. Проводите више времена у природи.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

У време прве Месечеве четврти у астролошкој кући каријере (једном годишње), покушајте да не улазите у расправе са надређенима. Требало би да избегавате непотребне трошкове и ризичне инвестиције. Слободне Лавове очекују бројни сусрети и познанства, на прославама, културним догађајима, рођенданима. Проблеми са штитном жлездом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

У време прве Месечеве четврти у вашој деветој астролошкој кући могући су проблеми у пословању са странцима, а студентима на испитима. Добијате позив за излазак од Бика. Упознавања са ексцентричном особом преко интернета. Несаница.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

У време прве Месечеве четврти у вашој астролошкој кући финансија, избегавајте непотребне трошкове, јер ће бити ванредних трошкова. Слободне Ваге могу да се заљубе у шармантну, али непредвидиву особу. Ован мисли на вас.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

У време прве Месечеве четврти у Бику, обратите више пажње уколико склапате договоре или потписујете уговоре и документа. Конфликти и трзавице са брачним партнером и млађим члановима породице. Рак мисли на вас. Промените начин исхране.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

У време прве Месечеве четврти, у Бику могући су ванредни трошкови, ако се бавите интелектуалним или занимањем које подразумева честа путовања. Послушајте савет једне Ваге. Избегавајте расправе са рођацима. Опасност у саобраћају.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Прва Месечева четврт у Бику, знаку који захвата вашу астролошку кућу љубави и креативности, доноси вам сусрет са харизматичном особом. Заузети Јарчеви могу да имају проблема са партнером, због његове љубоморе и посесивности.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

У време прве Месечеве четврти у Бику, опрезније рукујте са новцем, нарочито ако имате приватну фирму. Приликом договора са особама које живе у иностранству, добро размислите пре доношења одлуке о сарадњи. Подложност повредама.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

У време прве Месечеве четврти у астролошкој кући бизниса,можете да добијете сјајну идеју како да увећате приходе преко туризма, путовања, маркетинга, ИТ сектора. Једна Шкорпија мисли на вас. Промените начин исхране.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas