Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 8. МАРТ: Лав да се клони љубоморних сцена, Стрелца очекује романса

САЗНАЈТЕ шта вам дневни хороскоп предвиђа за петак 8. март, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће да вас служи здравље...

1709882173_75b1ad3e0422b766319d0dde202524563270c68a.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20.4)

Прелазак Месеца преко Марса и Венере у астролошком пољу неочекиваних ситуација, доноси вам љубоморне сцене и расправе са вољеном особом. Добијате пословну понуду од особа које живе у иностранству, али немојте да журите са одлуком.

БИК (21. 4 - 21.5)

Месец у вашој астролошкој кући каријере, прави конјункцију са Марсом и вашим владаоцем Венером, због чега би требало да се клоните доношења одлука у афекту. жене Бикови могу да буду повређене понашањем вољене особе. Подложност повредама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21.6)

Месец у деветом астролошком пољу, где се налазе љубавне планете, доноси вам сусрет са атрактивном особом на путу или предавању. На пословном плану, могући су вантедни трошкови, ако послујете са странцима. Један Лав мисли на вас.

РАК (22. 6 - 22.7)

Месец, ваш владалац, прави напете аспекте са планетама у осмом астролошком пољу, што упозорава на опрез са финансијсама и ризичним новчаним трансакцијама. Сусрет са занимљивом особом чије занимање има везе са медијима, туризмом или маркетингом.

ЛАВ (23. 7 - 22.8)

Позиција Месеца у седмој астролошкој кући отвара вам нове шансе на пословном плану, нарочито ако сте преко посла присутни у јавности. У љубави су могуће трзавице, расправе и љубоморне сцене. Слободни Лавови могу да упознају једног Стрелца.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22.9)

Утицај Месеца који прелази преко Марса и Венере у шестом астролошком пољу доноси вам познанство или флерт са особом коју ћете упознати преко пословних контаката. Представници оба пола требало би да избегавају расправе с колегиницама.

ВАГА (23. 9 - 22.10)

Месец прелази преко Марса и вашег владаоца Венере у астролошкој кући љубави и креативности, доносећи вам турбуленцијеи на финансијском и на емотивном плану. Слободне Ваге очекује сусрет са уметником или спортистом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22.11)

Месец у четвртом астролошком пољу, доноси вам расправе са брачним или дугогодишњим партнером и млађим члановима породице. Одложите одлуку о куповини или продаји некретнине, за неколико дана, како не бисте донели погрешну одлуку.

СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21.12)

Прелазак Месеца преко љубавних планета у трећој астролошкој кући, наговештава сусрет са атрактивном на краћем путу, у школи, на предавању. Обратите више пажње на вредне предмете, документа, картице, кључеве, аутомобил. Романса са Вагом.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20.1)

Аспекти Месеца у астролошком пољу новца али и љубави, доносе вам упознавање са неким преко пословних контаката. Могући су непланирани издаци, зато избегавајте непотребне трошкове и склапање договора о новим аранжманима. Несаница.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19.2)

Са Месецом и љубавним планетама у вашем знаку, омиљени сте и популарни, нарочито у друштву супротног пола. Ипак, избегавајте расправе са женама, ма ког пола да сте. Успех очекује уметнике, лекаре, фармацеуте, научне раднике. Главобоља.

РИБЕ (20. 2 - 20.3)

Месец у пољу тајних непријатеља упозорава да поведете рачуна о томе шта и коме причате. Добро размислите пре него што прихватите нову пословну понуде, нарочито ако сте преко вашег занимања присутни у јавности. Романса са млађом особом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas