Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 8. MART: Lav da se kloni ljubomornih scena, Strelca očekuje romansa

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 8. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

1709882173_75b1ad3e0422b766319d0dde202524563270c68a.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Prelazak Meseca preko Marsa i Venere u astrološkom polju neočekivanih situacija, donosi vam ljubomorne scene i rasprave sa voljenom osobom. Dobijate poslovnu ponudu od osoba koje žive u inostranstvu, ali nemojte da žurite sa odlukom.

BIK (21. 4 - 21.5)

Mesec u vašoj astrološkoj kući karijere, pravi konjunkciju sa Marsom i vašim vladaocem Venerom, zbog čega bi trebalo da se klonite donošenja odluka u afektu. žene Bikovi mogu da budu povređene ponašanjem voljene osobe. Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Mesec u devetom astrološkom polju, gde se nalaze ljubavne planete, donosi vam susret sa atraktivnom osobom na putu ili predavanju. Na poslovnom planu, mogući su vantedni troškovi, ako poslujete sa strancima. Jedan Lav misli na vas.

RAK (22. 6 - 22.7)

Mesec, vaš vladalac, pravi napete aspekte sa planetama u osmom astrološkom polju, što upozorava na oprez sa finansijsama i rizičnim novčanim transakcijama. Susret sa zanimljivom osobom čije zanimanje ima veze sa medijima, turizmom ili marketingom.

LAV (23. 7 - 22.8)

Pozicija Meseca u sedmoj astrološkoj kući otvara vam nove šanse na poslovnom planu, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. U ljubavi su moguće trzavice, rasprave i ljubomorne scene. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju jednog Strelca.

DEVICA (23. 8 - 22.9)

Uticaj Meseca koji prelazi preko Marsa i Venere u šestom astrološkom polju donosi vam poznanstvo ili flert sa osobom koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Predstavnici oba pola trebalo bi da izbegavaju rasprave s koleginicama.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Mesec prelazi preko Marsa i vašeg vladaoca Venere u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, donoseći vam turbulencijei na finansijskom i na emotivnom planu. Slobodne Vage očekuje susret sa umetnikom ili sportistom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22.11)

Mesec u četvrtom astrološkom polju, donosi vam rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom i mlađim članovima porodice. Odložite odluku o kupovini ili prodaji nekretnine, za nekoliko dana, kako ne biste doneli pogrešnu odluku.

STRELAC (23. 11 - 21.12)

Prelazak Meseca preko ljubavnih planeta u trećoj astrološkoj kući, nagoveštava susret sa atraktivnom na kraćem putu, u školi, na predavanju. Obratite više pažnje na vredne predmete, dokumenta, kartice, ključeve, automobil. Romansa sa Vagom.

JARAC (22. 12 - 20.1)

Aspekti Meseca u astrološkom polju novca ali i ljubavi, donose vam upoznavanje sa nekim preko poslovnih kontakata. Mogući su neplanirani izdaci, zato izbegavajte nepotrebne troškove i sklapanje dogovora o novim aranžmanima. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19.2)

Sa Mesecom i ljubavnim planetama u vašem znaku, omiljeni ste i popularni, naročito u društvu suprotnog pola. Ipak, izbegavajte rasprave sa ženama, ma kog pola da ste. Uspeh očekuje umetnike, lekare, farmaceute, naučne radnike. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Mesec u polju tajnih neprijatelja upozorava da povedete računa o tome šta i kome pričate. Dobro razmislite pre nego što prihvatite novu poslovnu ponude, naročito ako ste preko vašeg zanimanja prisutni u javnosti. Romansa sa mlađom osobom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas