Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду 21. фебруар 2024. године: Шкорпије очекују промене у каријери, а Јарчеве проблем са несаницом

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене ове среде

1708500105_Foto-Shutetrstock-horoskop-dnevni.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Напети аспекти Месеца који данас улази у ватрени знак Лава, подстичу ваше грандиозне идеје и креативност, али вам доносе и неочекивану промену планова. Проблеми у комуникацији са љубавним партнером, као и са надређенима. Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера, планета љубави али и новца, између Плутона и Марса, прави опозицију са Месецом који поподне улази у Лава, што подстиче напетост и тензију у дому и породици. Мораћете да се прилагодите новим условима на послу.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Мноштво планета у астролошкој кући контаката са странцима, прави опозицију са ватреним Месецом у Лаву, доносећи вам пословни изазов о којем би требало добро да размислите. Удвара вам се атрактивна особа која често путује због посла.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец улази у вашу астролошку кућу посла и образује напете аспекте са планетама сукоба и новца, због чега би требало да обратите више пажње на финансије. Размислите пре него што се ангажујете на пословима са некретнинама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Очекује вас много обавеза и састанака, нарочито ако се бавите послом који има везе са медијима, адвокатуром, предаваштвом. Месец у вашем знаку под утицајем Јупитера, доноси вам новац, али и непланиране трошкове. Више се одмарајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Изазован аспект између Месеца у Лаву и Венере, планете љубави и новца, која управља астролошком кућом новца али љубави, у поподневним сатима доноси вам расправе са емотивним, али и пословним партнером. Тајна романса са уметником.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Ваш владалац Венера у астролошком пољу љубави и надахнућа, доноси вам нове сусрете, али и пословне понуде, нарочито ако се бавите неким креативним послом. Ипак, слободне Ваге требало би да буду опрезне ако упознају Овна, Шкорпију или Јарца.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспекти Венере, која управља вашим љубавним животом и инспирацијом, између ваших владалаца Плутона и Марса, упозорава на опрез ако намеравате да инвестирате новац у неки партнерски аранжман. Месец у Лаву доноси вам промене у каријери.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Владалац вашег знака, Јупитер у изазовном аспекту са Месецом у Лаву, чини вас спремним да започнете сарадњу са особама које живе у иностранству. Ипак, прво би требало да се посаветујете са финансијским стручњацима. Проводите више времена у природи.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспект вашег владаоца Сатурна са Месецом у астролошком пољу новца и опасности, упозорава да избегавате ризичне финансијске трансакције и подизање кредита. Добијате позив за излазак од некога ко стиже из иностранства. Несаница.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у Лаву насупрот стелијуму планета у вашем знаку неповољно утиче на однос са емотивним партнером, доносећи чак и могућност раскида или привременог прекида комуникације с њим. Потрудите се да дефинишете детаље уговора пре потписивања.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Изазовни аспекти Месеца са три планете у вашем астролошком пољу препрека, чине вас нестрпљивим, конфузним и доносе нервну напетост. У преподневним сатима, требало би да обратите више пажње на потребе и жеље чланова породице. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas