Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 24. ЈАНУАР: Рибе се заљубљују, а Вагама дан за пријатеље

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1706084997_shutterstock_2337074841.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец прелази преко астролошког поља приватног живота и образује лош аспект са вашим владаоцем Марсом, доносећи вам проблеме са финансијама. Позиција Венере, наговештава сусрет са Водолијом коју познајете преко посла. Обратите пажњу на исхрану.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у Раку под утицајем Јупитера из вашег знака, доноси вам новчане добитке. Добар аспект вашег владаоца Венере са Сатурном, наговештава могућност неочекиваног сусрета са особом која стиже са пута или живи у иностранству.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Аспект између Месеца у астролошком пољу посла и вашег владаоца Меркура, упозорава да обратите више пажње приликом склапања договора и потписивања уговора. Чувајте документа и вредне ситнице. Пазите се у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Месец у вашем знаку, под утицајем Јупитера, повећава шансе за зараду преко посла у вези са путовањима, иностранства, издаваштвом. Аспект са Плутоном, упозорава да се ипак клоните ризичних финансијских трансакција. Бол у леђима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у Раку наглашава вашу интуицију, али напет аспект са Меркуром чини вас склоним нелогичним закљзчцима, а самим тим и погрешним одлукама када се ради о сарадњи са Рибама. Романтичан сусрет с неким ко ће вас контактирати преко посла.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур у напетом аспекту са Месецом, упозорава на опрез приликом договора или потписивања уговора, ако ваш посао има везе са медијима, уметношћу, медицином. Позиција Венере, у ваш живот, призива стару симпатију.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца доноси вам пословну понуду од особа са којима сте некада сарађивали. Аспекти Плутона који се преселио вашу астролошку кућу љубави, оупозоравају да се клоните расправа са партнером. Проводите више времена са пријатељима.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспект Месеца у Раку са вашим владаоцем Плутоном, симболом доминације, у астролошком пољу приватности, неповољно утиче на однос са љубавним партнером и члановима породице. Избегавајте непотребне трошкове и подизање кредита. Опрез за воланом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Напет аспект између Месеца и Меркура, који управља вашим односима са партнером, доносе расправе и конфликте са емотивним и пословним партнером, рођацима, децом, сарадницима. Водолија показује колико јој је стало до вас. Чувајте се повреда.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Изазован аспект између Месеца у Раку и Нептуна, планете маште, подстиче вашу инспирацију, ако сте уметник. Позиција вашег владаоца Сатурна, доноси вам сусрет са особом од које вас дели већа разлика у годинама. Промените начин исхране.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошком пољу новца образује секстил са вашим владаоцем Ураном, доносећи вам нове пословне изазове. Тешко ћете одолети шарму харизматичне особе коју у вечерњим сатима можете да упознате преко пријатеља. Проблеми са зглобовима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Са астероидима Глод, Карма, Амор и Ерос у вашем знаку, слободне Рибе прави су магнет за супротни пол. Тригон између Месеца и вашег владаоца Нептуна, доноси вам љубавни занос са неким кога познајете преко пословних контаката.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas