Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JANUAR: Ribe se zaljubljuju, a Vagama dan za prijatelje

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima

1706084997_shutterstock_2337074841.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko astrološkog polja privatnog života i obrazuje loš aspekt sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam probleme sa finansijama. Pozicija Venere, nagoveštava susret sa Vodolijom koju poznajete preko posla. Obratite pažnju na ishranu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u Raku pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam novčane dobitke. Dobar aspekt vašeg vladaoca Venere sa Saturnom, nagoveštava mogućnost neočekivanog susreta sa osobom koja stiže sa puta ili živi u inostranstvu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između Meseca u astrološkom polju posla i vašeg vladaoca Merkura, upozorava da obratite više pažnje prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Čuvajte dokumenta i vredne sitnice. Pazite se u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec u vašem znaku, pod uticajem Jupitera, povećava šanse za zaradu preko posla u vezi sa putovanjima, inostranstva, izdavaštvom. Aspekt sa Plutonom, upozorava da se ipak klonite rizičnih finansijskih transakcija. Bol u leđima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u Raku naglašava vašu intuiciju, ali napet aspekt sa Merkurom čini vas sklonim nelogičnim zakljzčcima, a samim tim i pogrešnim odlukama kada se radi o saradnji sa Ribama. Romantičan susret s nekim ko će vas kontaktirati preko posla.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u napetom aspektu sa Mesecom, upozorava na oprez prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora, ako vaš posao ima veze sa medijima, umetnošću, medicinom. Pozicija Venere, u vaš život, priziva staru simpatiju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca donosi vam poslovnu ponudu od osoba sa kojima ste nekada sarađivali. Aspekti Plutona koji se preselio vašu astrološku kuću ljubavi, oupozoravaju da se klonite rasprava sa partnerom. Provodite više vremena sa prijateljima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekt Meseca u Raku sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom dominacije, u astrološkom polju privatnosti, nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Oprez za volanom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Napet aspekt između Meseca i Merkura, koji upravlja vašim odnosima sa partnerom, donose rasprave i konflikte sa emotivnim i poslovnim partnerom, rođacima, decom, saradnicima. Vodolija pokazuje koliko joj je stalo do vas. Čuvajte se povreda.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt između Meseca u Raku i Neptuna, planete mašte, podstiče vašu inspiraciju, ako ste umetnik. Pozicija vašeg vladaoca Saturna, donosi vam susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama. Promenite način ishrane.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkom polju novca obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam nove poslovne izazove. Teško ćete odoleti šarmu harizmatične osobe koju u večernjim satima možete da upoznate preko prijatelja. Problemi sa zglobovima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa asteroidima Glod, Karma, Amor i Eros u vašem znaku, slobodne Ribe pravi su magnet za suprotni pol. Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, donosi vam ljubavni zanos sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas