Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 25. ОКТОБАР: Рака чека изненађење, Водолије нервозне

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 25. октобар

1698218264_shutterstock_2262386121-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец, који управља вашим приватним животом, предвече прелази преко Нептуна, владаоца ваше интуиције, па поведите рачуна шта и коме причате. Вољена особа може бити нервознија, због одлуке коју сте донели без консултације с њим.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера у опозицији са Месецом, у поподневним сатима, неповољно утиче на однос са сарадницима и финансије. Аспекти Нептуна, који управља контактима са странцима, доносе вам могућност одласка на пут. Промените начин исхране.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Транзит Месеца преко Нептуна у кући каријере подстиче вашу интуицију и креативност, нарочито ако се бавите уметношћу, педагогијом, спортом. Позиција вашег владаоца Меркура, доноси вам зараду преко хонорарног или паралелног посла.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у коњункцији са Нептуном, који управља контактима са странцима и путовањима, доноси вам повољне шансе уколико студирате или планирате одлазак на стручно усавршавање у иностранству. Вољена особа припрема вам романтично изненађење.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Спој Месеца и Нептуна у осмој астролошкој кући, подстиче вашу интуицију и креативност, нарочито ако сте уметник. Опозиција са Венером, планетом новца, упозорава да будете пажљивији ако планирате нове инвестиције и сарадњу са женама.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Владалац астролошке куће планова, Месец, близу Нептуна у кући партнерских односа, доноси вам могућност познанства са уметником или лекаром, нарочито ако сте августовска Девица. Брачни партнер није расположен за расправе са вама.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца, владаоца ваше каријере, преко Нептуна који управља вашим послом и здрављем, неповољно утиче на комуникацију са сарадницима и колегама. Уздржите се од расправа, а емотивном партнеру дозволите да изнесе своје мишљење о нечему.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец близу Нептуна у астролошкој кући емоција и надахнућа, у поподневним сатима, доноси вам увећање прихода, ако се бавите неким креативним занимањем, образовањем или спортом. Могућ сусрет са особом која је спремна да пређе границу пријатељства.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Коњункција Месеца и Нептуна у астролошкој кући приватног живота, повољно делује на ваше планове у вези са самосталном делатношћу. Ипак, могући су непланирани трошкови. У поподневним сатима, добијате позив за излазак од једног Овна.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец, касно поподне, образује коњункцију са Нептуном, владаоцем ваших комуникација и односа са рођацима, па неке тајне могу угледати светлост дана. Брачни или дугогодишњи партнер подстиче ваше амбиције у вези са приватним послом.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Транзит Месеца преко вашег Нептуна, доноси вам могућност увећања прихода преко конатакта са странцима из прекоокеанских земаља. Фокусирани сте на обављање рутинских послова, што вас чини нестрпљивијим и нервознијим. Главобоља.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец близу вашег владаоца Нептуна, у вашем знаку, прави добар аспект са Сунцем и Јупитером, владаоцем поља каријере, доносећи вам успех и новац. Љубавни партнер намерава да са вама обави важан разговор у вези са заједничким животом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas