Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. OKTOBAR: Raka čeka iznenađenje, Vodolije nervozne

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 25. oktobar

1698218264_shutterstock_2262386121-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec, koji upravlja vašim privatnim životom, predveče prelazi preko Neptuna, vladaoca vaše intuicije, pa povedite računa šta i kome pričate. Voljena osoba može biti nervoznija, zbog odluke koju ste doneli bez konsultacije s njim.

 Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera u opoziciji sa Mesecom, u popodnevnim satima, nepovoljno utiče na odnos sa saradnicima i finansije. Aspekti Neptuna, koji upravlja kontaktima sa strancima, donose vam mogućnost odlaska na put. Promenite način ishrane.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Tranzit Meseca preko Neptuna u kući karijere podstiče vašu intuiciju i kreativnost, naročito ako se bavite umetnošću, pedagogijom, sportom. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, donosi vam zaradu preko honorarnog ili paralelnog posla.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa Neptunom, koji upravlja kontaktima sa strancima i putovanjima, donosi vam povoljne šanse ukoliko studirate ili planirate odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu. Voljena osoba priprema vam romantično iznenađenje.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Spoj Meseca i Neptuna u osmoj astrološkoj kući, podstiče vašu intuiciju i kreativnost, naročito ako ste umetnik. Opozicija sa Venerom, planetom novca, upozorava da budete pažljiviji ako planirate nove investicije i saradnju sa ženama.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vladalac astrološke kuće planova, Mesec, blizu Neptuna u kući partnerskih odnosa, donosi vam mogućnost poznanstva sa umetnikom ili lekarom, naročito ako ste avgustovska Devica. Bračni partner nije raspoložen za rasprave sa vama.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca, vladaoca vaše karijere, preko Neptuna koji upravlja vašim poslom i zdravljem, nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Uzdržite se od rasprava, a emotivnom partneru dozvolite da iznese svoje mišljenje o nečemu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec blizu Neptuna u astrološkoj kući emocija i nadahnuća, u popodnevnim satima, donosi vam uvećanje prihoda, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, obrazovanjem ili sportom. Moguć susret sa osobom koja je spremna da pređe granicu prijateljstva.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Neptuna u astrološkoj kući privatnog života, povoljno deluje na vaše planove u vezi sa samostalnom delatnošću. Ipak, mogući su neplanirani troškovi. U popodnevnim satima, dobijate poziv za izlazak od jednog Ovna.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, kasno popodne, obrazuje konjunkciju sa Neptunom, vladaocem vaših komunikacija i odnosa sa rođacima, pa neke tajne mogu ugledati svetlost dana. Bračni ili dugogodišnji partner podstiče vaše ambicije u vezi sa privatnim poslom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca preko vašeg Neptuna, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko konatakta sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Fokusirani ste na obavljanje rutinskih poslova, što vas čini nestrpljivijim i nervoznijim. Glavobolja.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu vašeg vladaoca Neptuna, u vašem znaku, pravi dobar aspekt sa Suncem i Jupiterom, vladaocem polja karijere, donoseći vam uspeh i novac. LJubavni partner namerava da sa vama obavi važan razgovor u vezi sa zajedničkim životom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas