Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 27. ДЕЦЕМБАР: Близанци избегавајте склапање нових послова, Водолије клоните се расправа

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1703665651_shutterstock_2262386121-6-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Пун Месец, једном годишње у вашем пољу приватности, доноси вам увећање прихода. Ретроградни Меркур се приближио вашем владаоцу Марсу, па се саветује опрез ако често путујете због посла, радите са странцима или сте страна у судском процесу.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Фаза пуног Месеца у Раку, једном годишње (данас), доноси вам новац преко паралелних и хонорарних ангажмана. Коњункција Меркура и Марса, планета комуникација, неповољно утиче на ваш однос са вољеном особом, али и са партнерима из иностранства.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Пун Месец, једном годишње, у астролошкој кући посла, пуни ваше џепове преко сарадње са женама, као и угоститељства и послова са течностима. Коњункција Марса и вашег владаоца Меркура, упозорава да избегавате улагање у нове пројекте.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Једном годишње пун Месец, ваш владалац, нађе се у вашем знаку, а ове године вам доноси новац преко путовања, као и и послова у медијима и иностранству. Имате подршку Јарца и Водолије. Вољена особа вам припрема изненађење за празнике.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Пун Месец у астролошком пољу интуиције, што се дешава једном годишње (данас), подстиче вашу машту и мотивацију, нарочито ако сте уметник или спортиста. Аспекти Меркура астролошкој кући креативности, упозоравају на опрез са договорима и уговорима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Пун Месец у астролошкој кући планова и пријатеља, једном годишње, доноси вам реализацију посла на неком друштвеном или медијском пројекту. Аспект између вашег владаоца Меркура и Нептуна, упозорава на расправе и сцене са љубавним партнером.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Пун Месец у астролошком пољу каријере прави добар аспект са Јупитером у пољу финансија, доносећи вам повишицу или увећање прихода. Венерин аспект са Ураном, владаоцем вашег емотивног живота, наговештава страствени сусрет са особом са посла.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Фаза пуног Месеца, једном годишње у деветом астролошком пољу,ове године, доноси вам увећање прихода преко путовања, туризма, предаваштва, адвокатуре. Ваш владалац Марс близу Меркура, упозорава да водите рачуна о томе шта изјављујете и потписујете.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Пун Месец у астролошкој кући финансија образује добар аспект са вашим владаоцем Јупитером, доносећи вам новац преко сарадње са партнерима из иностранства. Тригон са Сатурном, који управља вашом кућом љубави, наговештава сусрет са симпатијом са посла.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Једном годишње, пун Месец нађе се у вашем астролошком пољу партнерских односа, а ове године прави одличан аспект са вашим владаоцем Сатурном, доносећи вам пријатне заједничке тренутке са вољеном особом. Новац вам стиже из неке прекоокеанске земље.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Фаза пуног Месеца, једном годишње, у астролошкој кући посла, доноси вам новац преко услужних и делатности везаних за медицину, фармацију, као и алтернативне видове лечења. Позиција вашег владаоца Урана, најављује расправе са вољеном особом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

У време пуног Месеца, који се једном годишње нађе у Раку, доноси успех и новац уметницима и спортистима. Непотпуна документација или погрешно унети подаци могу бити узрок промене ваших планова и договора. Вољена особа нешто крије од вас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas