Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 27. DECEMBAR: Blizanci izbegavajte sklapanje novih poslova, Vodolije klonite se rasprava

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima

1703665651_shutterstock_2262386121-6-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pun Mesec, jednom godišnje u vašem polju privatnosti, donosi vam uvećanje prihoda. Retrogradni Merkur se približio vašem vladaocu Marsu, pa se savetuje oprez ako često putujete zbog posla, radite sa strancima ili ste strana u sudskom procesu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Faza punog Meseca u Raku, jednom godišnje (danas), donosi vam novac preko paralelnih i honorarnih angažmana. Konjunkcija Merkura i Marsa, planeta komunikacija, nepovoljno utiče na vaš odnos sa voljenom osobom, ali i sa partnerima iz inostranstva.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pun Mesec, jednom godišnje, u astrološkoj kući posla, puni vaše džepove preko saradnje sa ženama, kao i ugostiteljstva i poslova sa tečnostima. Konjunkcija Marsa i vašeg vladaoca Merkura, upozorava da izbegavate ulaganje u nove projekte.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Jednom godišnje pun Mesec, vaš vladalac, nađe se u vašem znaku, a ove godine vam donosi novac preko putovanja, kao i i poslova u medijima i inostranstvu. Imate podršku Jarca i Vodolije. Voljena osoba vam priprema iznenađenje za praznike.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pun Mesec u astrološkom polju intuicije, što se dešava jednom godišnje (danas), podstiče vašu maštu i motivaciju, naročito ako ste umetnik ili sportista. Aspekti Merkura astrološkoj kući kreativnosti, upozoravaju na oprez sa dogovorima i ugovorima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Pun Mesec u astrološkoj kući planova i prijatelja, jednom godišnje, donosi vam realizaciju posla na nekom društvenom ili medijskom projektu. Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Neptuna, upozorava na rasprave i scene sa ljubavnim partnerom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pun Mesec u astrološkom polju karijere pravi dobar aspekt sa Jupiterom u polju finansija, donoseći vam povišicu ili uvećanje prihoda. Venerin aspekt sa Uranom, vladaocem vašeg emotivnog života, nagoveštava strastveni susret sa osobom sa posla.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Faza punog Meseca, jednom godišnje u devetom astrološkom polju,ove godine, donosi vam uvećanje prihoda preko putovanja, turizma, predavaštva, advokature. Vaš vladalac Mars blizu Merkura, upozorava da vodite računa o tome šta izjavljujete i potpisujete.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pun Mesec u astrološkoj kući finansija obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, donoseći vam novac preko saradnje sa partnerima iz inostranstva. Trigon sa Saturnom, koji upravlja vašom kućom ljubavi, nagoveštava susret sa simpatijom sa posla.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Jednom godišnje, pun Mesec nađe se u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, a ove godine pravi odličan aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam prijatne zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Novac vam stiže iz neke prekookeanske zemlje.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Faza punog Meseca, jednom godišnje, u astrološkoj kući posla, donosi vam novac preko uslužnih i delatnosti vezanih za medicinu, farmaciju, kao i alternativne vidove lečenja. Pozicija vašeg vladaoca Urana, najavljuje rasprave sa voljenom osobom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

U vreme punog Meseca, koji se jednom godišnje nađe u Raku, donosi uspeh i novac umetnicima i sportistima. Nepotpuna dokumentacija ili pogrešno uneti podaci mogu biti uzrok promene vaših planova i dogovora. Voljena osoba nešto krije od vas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas