Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за суботу 10. фебруар 2024. године: Лавове очекује романтичан сусрет, а Девице важан разговор са чланом породице

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене ове суботе

1707549851_4d7a0e1373f622da42fe7deb06b890a5e7ee4724.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Нервозни сте када Месец прелази преко Сатурна, јер имате утисак да нећете успети да на време завршите све обавезе на послу. Вољена особа не успева да нађе заједнички језик с вама. Слободним Овновима се удвара заузета особа.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Прелазак Месеца преко Сатурна у Рибама делује подстицајно на вас ако се бавите занимањем у вези са медицином, фармацијом, археологијом. Имате подршку Рака и Јарца. Заузете Бикове очекују љубоморне сцене са партнером, због његове посесивности.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Прелазак Месеца преко Сатурна у астролошкој кући каријере доноси вам стрес јер имате много посла а сарадници нису расположени да прискоче у помоћ. На љубавном плану вас очекује бура емоција и јаких страсти. Опрез у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у коњункцији са планетом препрека,Сатурном, у деветом астролошком пољу, доноси вам контакте са особама из иностранства. Слободни Ракови могу да упознају млађу особу о којој неће моћи да престану да размишљају.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Са коњукцијом Месеца и Сатурна у осмом астролошком пољу, имате ванредне трошкове, ако сте рођени у трећој декади. Избегавајте ризичне инвестиције. Слободне Лавове очекује романтичан сусрет са неким на некој прослави или рођендану.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Владалац астролошког поља пријатеља, Месец, близу Сатурна, упозорава да би требало да будете толерантнији према емотивном, али и љубавном партнеру. Очекује вас разговор о важним темама са млађим чланом породице. Смањите унос шећера.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца, владаоца ваше каријере, преко Сатурна, под утицајем Јупитера, одлаже реализацију договора о новом пословном аранжману. Слободне Ваге могу да се заљубе у шармантну особу. Ован мисли на вас.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец, симбол емоција у коњункцији са Сатурном у пољу љубави, под упливом моћног Јупитера из Бика, повољно утиче на однос са партнером. Могући конфликти и расправе са дугогодишњим партнером и млађим члановима породице.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Коњункција Месеца и Сатурна, који управљају вашим и партнеровим финансијама, подстиче ваше амбиције у вези са приватним послом. Могући непланирани трошкови. Преко друштвене мреже или на неком предавању можете да упознате млађу особу.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Ваш владалац Сатурн у коњункцији са Месецом у астролошкој кући комуникација, доноси инспирацију уметницима и спортистима.Заузети Јарчеви могу да имају проблема са емотивним партнером, због његове потребе за контролом. Подложност повредама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Прелазак Месеца преко Сатурна, једног од владалац вашег знака, успорава реализацију неких пословних аранжмана. Добијате позив од Ваге за одлазак на краћи пут или се виђате са неким кога сте упознали преко интернета. Несаница.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец близу Сатурна у вашем знаку прави добар аспект са моћним Јупитером у Бику, владаоцем поља каријере доносећи вам зараду преко странаца. Заузете Рибе могу да уђу у тајну или платонску романсу са неким кога познају преко посла.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas