Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za subotu 10. februar 2024. godine: Lavove očekuje romantičan susret, a Device važan razgovor sa članom porodice

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene ove subote

1707549851_4d7a0e1373f622da42fe7deb06b890a5e7ee4724.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Nervozni ste kada Mesec prelazi preko Saturna, jer imate utisak da nećete uspeti da na vreme završite sve obaveze na poslu. Voljena osoba ne uspeva da nađe zajednički jezik s vama. Slobodnim Ovnovima se udvara zauzeta osoba.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama deluje podsticajno na vas ako se bavite zanimanjem u vezi sa medicinom, farmacijom, arheologijom. Imate podršku Raka i Jarca. Zauzete Bikove očekuju ljubomorne scene sa partnerom, zbog njegove posesivnosti.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko Saturna u astrološkoj kući karijere donosi vam stres jer imate mnogo posla a saradnici nisu raspoloženi da priskoče u pomoć. Na ljubavnom planu vas očekuje bura emocija i jakih strasti. Oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa planetom prepreka,Saturnom, u devetom astrološkom polju, donosi vam kontakte sa osobama iz inostranstva. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju mlađu osobu o kojoj neće moći da prestanu da razmišljaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa konjukcijom Meseca i Saturna u osmom astrološkom polju, imate vanredne troškove, ako ste rođeni u trećoj dekadi. Izbegavajte rizične investicije. Slobodne Lavove očekuje romantičan susret sa nekim na nekoj proslavi ili rođendanu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vladalac astrološkog polja prijatelja, Mesec, blizu Saturna, upozorava da bi trebalo da budete tolerantniji prema emotivnom, ali i ljubavnom partneru. Očekuje vas razgovor o važnim temama sa mlađim članom porodice. Smanjite unos šećera.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca, vladaoca vaše karijere, preko Saturna, pod uticajem Jupitera, odlaže realizaciju dogovora o novom poslovnom aranžmanu. Slobodne Vage mogu da se zaljube u šarmantnu osobu. Ovan misli na vas.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija u konjunkciji sa Saturnom u polju ljubavi, pod uplivom moćnog Jupitera iz Bika, povoljno utiče na odnos sa partnerom. Mogući konflikti i rasprave sa dugogodišnjim partnerom i mlađim članovima porodice.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Saturna, koji upravljaju vašim i partnerovim finansijama, podstiče vaše ambicije u vezi sa privatnim poslom. Mogući neplanirani troškovi. Preko društvene mreže ili na nekom predavanju možete da upoznate mlađu osobu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn u konjunkciji sa Mesecom u astrološkoj kući komunikacija, donosi inspiraciju umetnicima i sportistima.Zauzeti Jarčevi mogu da imaju problema sa emotivnim partnerom, zbog njegove potrebe za kontrolom. Podložnost povredama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca preko Saturna, jednog od vladalac vašeg znaka, usporava realizaciju nekih poslovnih aranžmana. Dobijate poziv od Vage za odlazak na kraći put ili se viđate sa nekim koga ste upoznali preko interneta. Nesanica.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu Saturna u vašem znaku pravi dobar aspekt sa moćnim Jupiterom u Biku, vladaocem polja karijere donoseći vam zaradu preko stranaca. Zauzete Ribe mogu da uđu u tajnu ili platonsku romansu sa nekim koga poznaju preko posla.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas