Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 26. АВГУСТ: Девице пажљиво доносите одлуке, Стрелчеви избегавајте конфликте

Шта нам доноси хороскоп првог дана викенда

1693032422_shutterstock_2070419660.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Напет аспект Месеца са вашим владаоцем Марсом чини вас склоним нелогичним закључцима и погрешним одлукама, у вези са иностранством. Послушајте савет једног Лава. Могућ романтичан сусрет са уметником или неким ко носи униформу на раду.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Прелазак Месеца из Стрелца у знак Јарца средином дана доноси вам договор са особом на положају у вези са неким креативним пројектом или сарадњом са странцима. С друге стране, неко вас омета у реализацији планова који се односе на приватни бизнис.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Са Месецом у астролошкој кући новца под упливом вашег владаоца, ретроградног Меркура, избегавајте подизање кредита и ризичне финансијске инвестиције. Могуће је одлагање договора који се односи на неку интелектуалну делатност или краћи пут.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец, симбол емоција, у тригону са Сунцем, доноси вам романтичан сусрет са шармантном особом на краћем путу. Ако сте у браку или дугогодишњој вези, могуће су трзавице и нрасправе са партнером, због његове потребе за контролом.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ако сте уметник, можете остварити нешто о чему сте маштали, док би остали Лавови требало да буду опрезнији приликом склапања договора и потписивања уговора. Позиције вашег владаоца Сунца и Сатурна, упозоравају на опрез са финансијама.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Тригон између Сунца и Месеца, одговара августовским Девицама које се баве креативним занимањем, раде у медијима, маркетингу, ИТ сектору. Аспекти са вашим владаоцем Меркуром и Нептуном, чине вас склоним нелогичним закључцима и погрешним одлукама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у Јарцу, рођенима крајем знака, доноси сјајне шансе за зараду преко хонорарног посла, нарочито ако су преко посла присутни у јавности. Имате подршку јендог Лава. Клоните се конфликта са члановима породице, сарадницима и колегама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Позиција Месеца који управља астролошким пољем контаката са странцима, под утицајем Сунца, доноси вам подршку особе која је преко друштвеног ангажмана присутна у јавности. Због аспекта са вашим владаоцем Марсом, пазите шта причате неким пријатељима.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец средином дана прелази из вашег у знак Јарца доносећи вам подршку особе од утицаја, као и наклоност жена, ма ког пола да сте. Аспекти са ретроградним Меркуром и Нептуном, упозоравају да избегавате конфликте са сарадницима и рођацима.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Улазак Месеца у ваш знак рано поподне чини вас практичнијим и рационалнијим, доносећи вам и мањи новчани добитак, ако се бавите неком креативном делатношћу. Могуће је одлагање договора о пројекту са странцима или неког вида стручног усавршавања.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец који влада вашим пословима у пољу инспирације, под утицајем Сунца из поља финансија, доноси вам зараду преко паралелних ангажмана. Могуће је одлагање неких договора. Обратите пажњу на детаље приликом потписивања важних уговора.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец прелази из оптимистичног Стрелца у уздржаног Јарца, доносећи вам променљиво расположење. Имате подршку партнера, љубавног или пословног, као и особе на положају. Квадрат са Нпетуном наговештава сусрет са уметником или спортистом.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas