Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. AVGUST: Device pažljivo donosite odluke, Strelčevi izbegavajte konflikte

Šta nam donosi horoskop prvog dana vikenda

1693032422_shutterstock_2070419660.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Napet aspekt Meseca sa vašim vladaocem Marsom čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama, u vezi sa inostranstvom. Poslušajte savet jednog Lava. Moguć romantičan susret sa umetnikom ili nekim ko nosi uniformu na radu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Prelazak Meseca iz Strelca u znak Jarca sredinom dana donosi vam dogovor sa osobom na položaju u vezi sa nekim kreativnim projektom ili saradnjom sa strancima. S druge strane, neko vas ometa u realizaciji planova koji se odnose na privatni biznis.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa Mesecom u astrološkoj kući novca pod uplivom vašeg vladaoca, retrogradnog Merkura, izbegavajte podizanje kredita i rizične finansijske investicije. Moguće je odlaganje dogovora koji se odnosi na neku intelektualnu delatnost ili kraći put.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol emocija, u trigonu sa Suncem, donosi vam romantičan susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu. Ako ste u braku ili dugogodišnjoj vezi, moguće su trzavice i nrasprave sa partnerom, zbog njegove potrebe za kontrolom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ako ste umetnik, možete ostvariti nešto o čemu ste maštali, dok bi ostali Lavovi trebalo da budu oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Pozicije vašeg vladaoca Sunca i Saturna, upozoravaju na oprez sa finansijama.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Trigon između Sunca i Meseca, odgovara avgustovskim Devicama koje se bave kreativnim zanimanjem, rade u medijima, marketingu, IT sektoru. Aspekti sa vašim vladaocem Merkurom i Neptunom, čine vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u Jarcu, rođenima krajem znaka, donosi sjajne šanse za zaradu preko honorarnog posla, naročito ako su preko posla prisutni u javnosti. Imate podršku jendog Lava. Klonite se konflikta sa članovima porodice, saradnicima i kolegama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pozicija Meseca koji upravlja astrološkim poljem kontakata sa strancima, pod uticajem Sunca, donosi vam podršku osobe koja je preko društvenog angažmana prisutna u javnosti. Zbog aspekta sa vašim vladaocem Marsom, pazite šta pričate nekim prijateljima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec sredinom dana prelazi iz vašeg u znak Jarca donoseći vam podršku osobe od uticaja, kao i naklonost žena, ma kog pola da ste. Aspekti sa retrogradnim Merkurom i Neptunom, upozoravaju da izbegavate konflikte sa saradnicima i rođacima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Ulazak Meseca u vaš znak rano popodne čini vas praktičnijim i racionalnijim, donoseći vam i manji novčani dobitak, ako se bavite nekom kreativnom delatnošću. Moguće je odlaganje dogovora o projektu sa strancima ili nekog vida stručnog usavršavanja.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec koji vlada vašim poslovima u polju inspiracije, pod uticajem Sunca iz polja finansija, donosi vam zaradu preko paralelnih angažmana. Moguće je odlaganje nekih dogovora. Obratite pažnju na detalje prilikom potpisivanja važnih ugovora.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec prelazi iz optimističnog Strelca u uzdržanog Jarca, donoseći vam promenljivo raspoloženje. Imate podršku partnera, ljubavnog ili poslovnog, kao i osobe na položaju. Kvadrat sa Npetunom nagoveštava susret sa umetnikom ili sportistom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas