Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за уторак 27. фебруар 2024. године: Девице очекују ванредни трошкови, а Ваге заједнички пут са партнером

Погелдајте како ће вам звезде бити наклоњене овог уторка

1709018103_Foto-Shutterstock-horoskop-14.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Аспект између Месеца и астероида Амор и Карма у вашем знаку, наговештава сусрет са неким чијем ћете шарму тешко одолети. Увећање зараде преко послова са странцима, техником, медијима. Избегавајте расправе са пријатељима. Одлагање неког плана.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у шестом астролошком пољу образује добар аспект са вашим владаоцем Венером, тик уз Марс, доносећи вам романтичан сусрет с неким кога познајете преко посла. Доношење важних одлука и потписивање уговора, оставите за поподневне сате.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у вашем астролошком пољу љубави и креативности, пре подне прави напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, чинећи вас склоним преурањеним закључцима. Избегавајте непотребне трошкове. Имате подршку једне Ваге. Опрез за воланом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко астролошке куће дома и породице, образујући добре аспекте са планетама новца и акције, што вам доноси новац. Одлагање посла са странцима. Поведите више рачуна о томе шта и коме причате, нарочито у преподневним сатима. Покушајте да будете толерантнији према рођацима, сарадницима, деци.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошком у пољу менталног стања, прави хармоничне аспекте са љубавним планетама, доносећи вам добру комуникацију са партнером. Слободни Лавови могу да упознају особу која је преко посла присутна у јавности. Потребан вам је одмор.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур у напетом аспекту са Месецом у астролошком пољу посла, доноси вам ванредне трошкове. Заузете Девице ће морати да уложе више напора како би постигле договор са вољеном особом. Опрез за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у вашем знаку прави добар аспект са вашим владаоцем Венером, доносећи вам промене на послуу. Слободне Ваге очекује сусрет са уметником или спортистом, док заузете очекује заједнички пут са партнером. Расејани сте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваши владаоци Плутон и Марс, планета новца и иницијативе, у добрим аспектима са Месецом повољно утичу на исход договора у четири ока са особом на положају. Мораћете да сачекате још мало до реализације неког посла. Несаница.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Хармонични аспекти Месеца доносе вам могућност стручног усавршавања у иностранству или увећање прихода преко сарадње са особама које често путују због посла. Слободне Стрелеце очекује сусрет са Вагом, а заузете конфликт са вољеном особом.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец прелази преко астролошког поља каријере и прави напете аспекте са планетама у вашем знаку, што успорава или одлоаже реализацију неких планова. Оставите потписивање важних уговора за поподневне сате. Вољена особа очекује више ваше пажње.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец образује сјајне аспекте са љубавним планетама у вашем знаку, доносећи вам сусрет са неким на путу, предавању, семинару. Заузете Водолије налазе се пред доношењем важне одлуке. Увећање прихода преко сарадње са странцима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у астролошком пољу финансија, доноси вам новац преко паралелних или додатних послова. Ипак, избегавајте непотребне трошкове и подизање кредита. Слободне Рибе преко интернета могу да упознају атрактивну особу. Смањите унос шећера.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas