Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za utorak 27. februar 2024. godine: Device očekuju vanredni troškovi, a Vage zajednički put sa partnerom

Pogeldajte kako će vam zvezde biti naklonjene ovog utorka

1709018103_Foto-Shutterstock-horoskop-14.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekt između Meseca i asteroida Amor i Karma u vašem znaku, nagoveštava susret sa nekim čijem ćete šarmu teško odoleti. Uvećanje zarade preko poslova sa strancima, tehnikom, medijima. Izbegavajte rasprave sa prijateljima. Odlaganje nekog plana.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u šestom astrološkom polju obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, tik uz Mars, donoseći vam romantičan susret s nekim koga poznajete preko posla. Donošenje važnih odluka i potpisivanje ugovora, ostavite za popodnevne sate.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, pre podne pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, čineći vas sklonim preuranjenim zaključcima. Izbegavajte nepotrebne troškove. Imate podršku jedne Vage. Oprez za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko astrološke kuće doma i porodice, obrazujući dobre aspekte sa planetama novca i akcije, što vam donosi novac. Odlaganje posla sa strancima. Povedite više računa o tome šta i kome pričate, naročito u prepodnevnim satima. Pokušajte da budete tolerantniji prema rođacima, saradnicima, deci.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom u polju mentalnog stanja, pravi harmonične aspekte sa ljubavnim planetama, donoseći vam dobru komunikaciju sa partnerom. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju osobu koja je preko posla prisutna u javnosti. Potreban vam je odmor.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u napetom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju posla, donosi vam vanredne troškove. Zauzete Device će morati da ulože više napora kako bi postigle dogovor sa voljenom osobom. Oprez za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam promene na posluu. Slobodne Vage očekuje susret sa umetnikom ili sportistom, dok zauzete očekuje zajednički put sa partnerom. Rasejani ste.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaši vladaoci Pluton i Mars, planeta novca i inicijative, u dobrim aspektima sa Mesecom povoljno utiču na ishod dogovora u četiri oka sa osobom na položaju. Moraćete da sačekate još malo do realizacije nekog posla. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Harmonični aspekti Meseca donose vam mogućnost stručnog usavršavanja u inostranstvu ili uvećanje prihoda preko saradnje sa osobama koje često putuju zbog posla. Slobodne Strelece očekuje susret sa Vagom, a zauzete konflikt sa voljenom osobom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko astrološkog polja karijere i pravi napete aspekte sa planetama u vašem znaku, što usporava ili odloaže realizaciju nekih planova. Ostavite potpisivanje važnih ugovora za popodnevne sate. Voljena osoba očekuje više vaše pažnje.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec obrazuje sjajne aspekte sa ljubavnim planetama u vašem znaku, donoseći vam susret sa nekim na putu, predavanju, seminaru. Zauzete Vodolije nalaze se pred donošenjem važne odluke. Uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkom polju finansija, donosi vam novac preko paralelnih ili dodatnih poslova. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Slobodne Ribe preko interneta mogu da upoznaju atraktivnu osobu. Smanjite unos šećera.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas