Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФИНАНСИЈСКИ ХОРОСКОП ЗА ОКТОБАР 2023. ГОДИНЕ: Овнови имају велике шансе да покрену сопствени бизниз, а Девице ће морати да почну да штеде

Сазнајте какве ће вам финансије бити следећег месеца

1695886216_Foto-Shutterstock-horoskop-novcani.jpg
Oglas

Финанцијски хороскоп за октобар 2023. године

Ован

Ваша енергија и амбиција биц́е на врхунцу овог месеца, што ц́е вам помоц́и да постигнете финансијски успех. Ово је време да размислите о инвестицијама или покретању сопственог посла.

Бик

Финансијска стабилност је ваш приоритет, али немојте бити превише опрезни. Размислите о улагању у некретнине или дугорочним улагањима која ц́е вам осигурати просперитет.

Близанци

Ваша креативност вам може помоц́и да пронађете нове изворе прихода. Размислите о пословима са скрац́еним радним временом или хобијима који би могли постати уносни.

Рак

Будите пажљиви са својим трошковима и размислите о плану штедње. Ово је добар тренутак да прегледате свој буџет и идентификујете непотребне трошкове.

Лав

Храброст ц́е вам помоц́и да ризикујете у финансијским областима. Размислите о улагању у високоризичне опције које би могле донети велике награде.

Девица

Детаљно планирање ц́е бити кључ вашег финансијског успеха. Проучите своје финансије и пронађите начине да уштедите или повец́ате приход.

Вага

Односи са другима могу вам донети финансијске прилике. Размислите о партнерству или сарадњи са пријатељима који деле ваша интересовања.

Шкорпија

Ваша страст и одлучност ц́е вас гурнути ка финансијском успеху. Размислите о улагању у нешто што вас испуњава и мотивише.

Стрелац

Будите опрезни са трошковима и размишљајте о дугорочном планирању. Ово је време за стварање стабилне финансијске основе.

Јарац

Ваша упорност ц́е вам помоц́и да остварите своје финансијске циљеве. Поставите јасне планове и радите на њима корак по корак.

Водолија

Креативност и иновативност могу вам донети финансијски успех. Размислите о развоју нових идеја или технолошких решења.

Рибе

Ово је време да пратите своју интуицију и доносите финансијске одлуке слушајуц́и свој унутрашњи глас. Време је за промене!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas