· · Коментари: 0
АСТРО

ГОДИШЊИ ХОРОСКОП за 2022. годину: Многи знакови имаће успеха у КАРИЈЕРИ, док ће за неке ово бити година пуна ИЗАЗОВА и ИСКУШЕЊА

Погледајте каква су хороскопска предвиђања за годину која долази.

1640781623_christmas-tree-gb44c4011e_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Вас ће у 2022. години носити велика енергија. Тек вас прва енергија чека крајем 2022. када ће Јупитер ући у ваш знак. То је година у којој ћете имати утисак да се завршава једна део вашег живота и почиње нови. Али да се вратимо на почетак 2022. године.

Енергија Јупитера у Рибама вама иде кроз 12 кући. То ће довести до неког бега у самог себе, преиспитивање, тумачење вашег дубоког ја. Таква енергија за некога као што сте ви није баш природна јер сте ви увек први увек на борбеној линији. Сада се повлачите у себе. Услед такве енергије која свакако није лоша ви ћете имати дубоке бреображаје, можда доживите платонску љубав. Неки Овнови ће имати и преваре у браку или дугим везама, помало и стреса на послу, превирање када је каријера у питању...

Све је то та енергија која ће крајем године нестати и ви постајете поново ви, али сада сте свој на своме, са вашом енергијом, и свакако много мудрији после транзита Јупитера кроз вашу 12. кућу. Све наведено може да буде стресно, али ако успете да каналишете енергију, све ће радити у вашу корист, од које ћете имати бенефите у наредној години.

Бик

Ова година вас на неки начин тера и зоне конфора. Ви ћете имати потпуно нови поглед на свет. Почећете да се прикључујте неким друштвеним заједницама и ту ћете јасно изражавати своје мишљње, бићете окружени људима који имају сличне погледе као и ви, а неки Бикови ће радити на образовању, па ће у позним годинама уписати факултет, неки курс или преквалификације.

Имаћете прилику за потпуну промену у каријери. Сатурн у Водолији вас води ка томе да испуните своје личне амбиције. Тај Сатурн ће бити у квадрату са Ураном што ће некима донети потпуну промену која ће бити јака и оштра, али стабилна и дуговечна.

Близанци

Вама ће Јупитер у Рибама транзитирати 10. пољем што је каријера. Бићете прозвани када је каријера у питању. Сатурн у Водолији вас тера да мењате мишљење и ствара вам нелагоду. Бићете спремни на учење сваке врсте. Имаћете прегршт идеја али ћете сваку морати да проверите.

Нећете тек тако да пуцате у празно. Свако ваше деловање ћете добро промишљено, што вама није баш својствено. Нећете више деловати у секунди, већ студиозно и темељно. Проценат грешке ћете свести на минимум. Средином јесени ваша каријера креће великом узлазном путањим. Јупитер у Рибама ће вам баш дати ветар у леђа, али се ипак мало припазите јер Јупитер зна баш да вине у висине, а трежњење зна да буде тешко.

Рак

Вама Јупитер у Рибама иде кроз 9. поље што је позив за путовањима, али и да савладате неке лекције. Цео свет око вас је учионица и свако предавање је једно велико поглавње. Такође, бићете окружени пријатељима, а што се посла тиче ту је најбоље да радите сами.

Рад кроз групу није најбоља опција за вас. Немојте да брзоплето радите ствари и да доносите одлуке јер ћете направити велике пропусте. Акценат од средине године баците на продицу, децу и партнера. Ту ви црпите највећу енергију. Немојте одустајати на првој препреци, јер вам овај Јупитер даје велики ветар у леђа.

Прочитајте још: МЛАД МЕСЕЦ у ЈАРЦУ до 2. јануара 2022. године: Следи период повољан за НОВЕ ПОСЛОВЕ, као и НОВЕ ЉУБАВИ

Лав

Вама је на провери каријера, љубав и здравље - три најбитније животне ставке. Полако, удахните дубоко и немојте се бојати. Од марта вам креће леп пословни период. Сам почетак месеца за неке Лавове може да донесе прекид радног односа, али на пролеће све долази на своје. Новац вам пристиже из неочекиваних извора. Можете чак да одиграте и лото!

Када је љубав у питању, постоји могућност за неке Лавове да прекину дугогодишњу везу или брак и да се врате старом партнеру. Када је здрваље у питању идите на редовне контроле и буквално све слушајте пажљиво доктора.

Девица

Када је љубав у пиатњу, ова година вам доноси промене. Изненадно заљубљивање које вам може променити животни пут. Породица је нешто што вама пуно значи и накада је не бисте напустили тек тако. Сада ћете имати изазов да у једној ноћи оставите дом и да одете руку под руку са новим партнером.

Како Јупитер иде вашом 7. кућом, ви ћете доста доста полагати на утисак који остављате у јавности. Бићете концентрисани на партнере који вас везују за посао. Веома ћете водити рачуна шта и коме причате и какав утисак оствљате на њих. Немојте се суздржавати и пустите да ваш секси део изађе из вас, јер ћете тек тада приметити како вас окружење доживљава и какав утисак остваљате на њих.

Вага

Сам почетак године вам доноси преиспитивање када су партнерски односи у питању и враћање бивших патнера у живот јер је Венера ретроградана. Враћа вас опет на неке људе само да бисте ви утврдили лекцију и да бисте схватили да се неке ствари никада не мењеју. Сада је време да се преиспитате ко сте и шта сте, да ли сте научили лекције и да ли сте заиста сигурну у себе.

Енергија Јупитера у Рибама вам прија и даје вам велики помак када је каријера у питању. Немојте оклевати - великим корацима крените напред. Сада је време да маштате јер ће се неки делови ваше маште остварити. Немојте се плашити свог успеха већ храбро крените ка њему.

Шкорпија

Ако мало застанете и помислите шта сте и колико постигли, видећете да резулатаи нису лоши тј. да су сасвим задовољавајући. Али ви желите још, и то још ће вам се остварити у 2022 години. Уран вам је у 7. пољу, а то поље преставља партнерске односе, тако да у љубави можете очекивати свашта - од наглог прекида до наглих улазака у везе.

Бићте прозвани када су породични односи у питању и када је имовина у питању. Немојте очекивати велику подршку околине, већ се ослоните само на себе и своју интуицију. Ова година ће бити изазовна, али исто тако у успешна само ако се будете држали искључиво својих идеја и будете имали веру у себе.

Прочитајте још: Ретроградна Венера у Јарцу до краја јануара 2022. наплаћује КАРМИЧКИ ДУГ: Партнери из ПРОШЛОСТИ се ВРАЋАЈУ

Стрелац

Вама 2022. година доноси промене поготово када је место становања у питању . Имаћте прилику да купите нову некретнину. Како су Јупитер и Нептун у вашем 4. пољу, можете да очекујете да ћете имати велике и нагле унутрашње промене.

Такође, породица ће вам бити у фокусу имаћете прилику да неке ствари из прошлости рашчистите, али тај разговор неће бити пријатан за вас. Тек после ћете имати онај диван осећај када више не носите трет и дишете пуним плућима.

Када каријера у питању ту буквално очекујете феноменалне прмене. Од промене посла, до повишице, а неки Стрелчеви ће радити и по два или више послова што ће има наравно донети већу количину новца.

Јарац

Каријера вам је у фокусу и љубавни живот. У љубави се приперемите на враћање особе из прошлости која је у вама оставила дубок траг. Сада та особа има конкретне предлоге и жели вас поред себе. На вама је одлука да ли са њом настављате живот или желите нешто потпуно ново за вас. Обе опције су отворене, на вама је да донесете одлуку.

Каријера у 2022. години напокон добија заслугу коју очекујете задњих пар година. Сада се само нижу бенефити и ви ћете можда по први пут да будете релаксирани када је она у питању. Слободно се опустите и уживајте. Сада ова година ради за вас.

Водолија

Када је посао у питању, радићете много али и зарађивати много више него у 2021. Једини проблем могу да вам створе колеге које неће разумети ваше идеје и предлоге. Савет је да их буквално игноришете и да само причате са надређенима. Једино тако ћете избегнути конфликт и нећете трошити беспотребно енергију.

У љубави вас очекује до лета леп и складан период, али око јесени долази до сукоба и љубоморе од стране партнера. Тада је најбитније да не реагујте на прву лопту већ да избројите до 10. Речи су вам оштре као мач, и када се осећате угрожено ви тада гађате право у срце. Следи једна лепа година у којој треба да научите када се дајете, а када се повлачите.

Рибе

Дефинитивно година која је ваша! Јупитер у Рибама вам такву енергију даје да заиста и можете да препешачите земаљску куглу. Овај осећај нека вас води кроз целу годину. Немојте га се плашити, изађите из "себе" и покажите целом свету потпуно новог себе!

У љубави вас очекује толико лепих и срећних ставри и околности, да ћете понекад сами себе уштинути да бисте проверили да ли је ово стварност! Појављује вам се особа у животу која потпуно мења ваш поглед на свет, и која вас осећа до најситнијих делова ваше душе! Да бисте све ово наведено осетлили и остварили, јако је битно да завршите све оно што у протеклих годину дана нисте!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.