Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

МЛАД МЕСЕЦ у ЈАРЦУ до 2. јануара 2022. године: Следи период повољан за НОВЕ ПОСЛОВЕ, као и НОВЕ ЉУБАВИ

Када је млад Месец у Јарцу можемо очекивати промене које се односе на каријеру, новац и финансије.

1640725173_portrait-gc1db63330_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Овај млад Месец је у контакту са Ураном што нам може дати изненадно напредовање у каријери или повећање плате. Овај контак Месеца и Урана можемо да искористимо и за покретање сопственог бизниса, или за промену посла, у сваком случају успех неочекивани и изненадни.

Како је овај млад Месец на почетку године хајде да искористимо да одбацимо све што је "старо", што нам је оптерећење, све оно што смо наследили од предака. Хајде да уррдимо нешто непчекивано и да видимо како ће нас Уран наградити!

Прочитајте још: Хороскоп за ЈАНУАР 2022.: Звезде доносе доста промена на које морамо бити СПРЕМНИ

Како ће се овај млад Месец одразити на знакове хороскопа, као и подзнака, прочитајте у даљем тексту.

Ован

Вама предстоји озбиљна позитивна промена у каријери. Успех долази преко женске особе која ће вам бити ветар у леђа.

Бик

Вама овај млад Месец доноси унутрашње духовне промене. Многи Бикови ће се окренути духвној традицији. Неки ће чак променити и веру.

Близанци

Од вас се очекују дубоке трансформације, а можете да очекујете и неочекивано наследство. Када је секс и љубав у питању, ту долази до великих унутрашњих промена.

Рак

Активира вам се поље партнерских односа као и вас у јавности. Ракови који су у вези сада улазе у брак, или раскидају дугогодишну везу, и крећу даље сами сигурни у себе.

Лав

Млад Месец вас упозорава да преконтролишете здравље и да се позабавите односима поготово ако имате децу.

Девица

Вама ће се повећати потерба за потомством, пожелећете дете или проширење породице. Вама је сада у овом периоду јако битна емотивна сигурност и дом.

Прочитајте још: Ретроградна Венера у Јарцу до краја јануара 2022. наплаћује КАРМИЧКИ ДУГ: Партнери из ПРОШЛОСТИ се ВРАЋАЈУ

Вага

Акценат је на вашим "коренима". Враћате се у детињство, много размишљате о родитељима. Јако сте емотивни и прошлост је свуда у вама. Потрудите се да је оставите тамо где и припада и да кренете у садашњост на првом месту, а затим у будућност.

Шкорпија

Окренути сте оним безбрижним данима ,када сте били мали када сте време проводили у свом насељу испред своје зграде са својим другарима, браћом и сестрама. Предстоји вам краћи изненадни пут.

Стрелац

Вама је активирано поље финансија. Сада размишљате о новим идејама, новом послу, или приватном или да промените потпуно посао.

Јарац

Наглашене су вам емоције, желите потврду драгих људи и желите да им кажете колико вам је стало до њих.

Водолија

Вама се активира моћ, подсвест и интуиција. Силазите дубоко у своју душу. Неке емотивне ране вам се поново отварају.

Рибе

Рибама следе промене када су пријатељи у питању. Ту долази до велике "чистке" и тачно ће се видети ко је заиста прави, а коме је време одбројано.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas