Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu: Mnogi znakovi imaće uspeha u KARIJERI, dok će za neke ovo biti godina puna IZAZOVA i ISKUŠENJA

Pogledajte kakva su horoskopska predviđanja za godinu koja dolazi.

1640781623_christmas-tree-gb44c4011e_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Ovan

Vas će u 2022. godini nositi velika energija. Tek vas prva energija čeka krajem 2022. kada će Jupiter ući u vaš znak. To je godina u kojoj ćete imati utisak da se završava jedna deo vašeg života i počinje novi. Ali da se vratimo na početak 2022. godine.

Energija Jupitera u Ribama vama ide kroz 12 kući. To će dovesti do nekog bega u samog sebe, preispitivanje, tumačenje vašeg dubokog ja. Takva energija za nekoga kao što ste vi nije baš prirodna jer ste vi uvek prvi uvek na borbenoj liniji. Sada se povlačite u sebe. Usled takve energije koja svakako nije loša vi ćete imati duboke breobražaje, možda doživite platonsku ljubav. Neki Ovnovi će imati i prevare u braku ili dugim vezama, pomalo i stresa na poslu, previranje kada je karijera u pitanju...

Sve je to ta energija koja će krajem godine nestati i vi postajete ponovo vi, ali sada ste svoj na svome, sa vašom energijom, i svakako mnogo mudriji posle tranzita Jupitera kroz vašu 12. kuću. Sve navedeno može da bude stresno, ali ako uspete da kanališete energiju, sve će raditi u vašu korist, od koje ćete imati benefite u narednoj godini.

Bik

Ova godina vas na neki način tera i zone konfora. Vi ćete imati potpuno novi pogled na svet. Počećete da se priključujte nekim društvenim zajednicama i tu ćete jasno izražavati svoje mišljnje, bićete okruženi ljudima koji imaju slične poglede kao i vi, a neki Bikovi će raditi na obrazovanju, pa će u poznim godinama upisati fakultet, neki kurs ili prekvalifikacije.

Imaćete priliku za potpunu promenu u karijeri. Saturn u Vodoliji vas vodi ka tome da ispunite svoje lične ambicije. Taj Saturn će biti u kvadratu sa Uranom što će nekima doneti potpunu promenu koja će biti jaka i oštra, ali stabilna i dugovečna.

Blizanci

Vama će Jupiter u Ribama tranzitirati 10. poljem što je karijera. Bićete prozvani kada je karijera u pitanju. Saturn u Vodoliji vas tera da menjate mišljenje i stvara vam nelagodu. Bićete spremni na učenje svake vrste. Imaćete pregršt ideja ali ćete svaku morati da proverite.

Nećete tek tako da pucate u prazno. Svako vaše delovanje ćete dobro promišljeno, što vama nije baš svojstveno. Nećete više delovati u sekundi, već studiozno i temeljno. Procenat greške ćete svesti na minimum. Sredinom jeseni vaša karijera kreće velikom uzlaznom putanjim. Jupiter u Ribama će vam baš dati vetar u leđa, ali se ipak malo pripazite jer Jupiter zna baš da vine u visine, a trežnjenje zna da bude teško.

Rak

Vama Jupiter u Ribama ide kroz 9. polje što je poziv za putovanjima, ali i da savladate neke lekcije. Ceo svet oko vas je učionica i svako predavanje je jedno veliko poglavnje. Takođe, bićete okruženi prijateljima, a što se posla tiče tu je najbolje da radite sami.

Rad kroz grupu nije najbolja opcija za vas. Nemojte da brzopleto radite stvari i da donosite odluke jer ćete napraviti velike propuste. Akcenat od sredine godine bacite na prodicu, decu i partnera. Tu vi crpite najveću energiju. Nemojte odustajati na prvoj prepreci, jer vam ovaj Jupiter daje veliki vetar u leđa.

Pročitajte još: MLAD MESEC u JARCU do 2. januara 2022. godine: Sledi period povoljan za NOVE POSLOVE, kao i NOVE LJUBAVI

Lav

Vama je na proveri karijera, ljubav i zdravlje - tri najbitnije životne stavke. Polako, udahnite duboko i nemojte se bojati. Od marta vam kreće lep poslovni period. Sam početak meseca za neke Lavove može da donese prekid radnog odnosa, ali na proleće sve dolazi na svoje. Novac vam pristiže iz neočekivanih izvora. Možete čak da odigrate i loto!

Kada je ljubav u pitanju, postoji mogućnost za neke Lavove da prekinu dugogodišnju vezu ili brak i da se vrate starom partneru. Kada je zdrvalje u pitanju idite na redovne kontrole i bukvalno sve slušajte pažljivo doktora.

Devica

Kada je ljubav u piatnju, ova godina vam donosi promene. Iznenadno zaljubljivanje koje vam može promeniti životni put. Porodica je nešto što vama puno znači i nakada je ne biste napustili tek tako. Sada ćete imati izazov da u jednoj noći ostavite dom i da odete ruku pod ruku sa novim partnerom.

Kako Jupiter ide vašom 7. kućom, vi ćete dosta dosta polagati na utisak koji ostavljate u javnosti. Bićete koncentrisani na partnere koji vas vezuju za posao. Veoma ćete voditi računa šta i kome pričate i kakav utisak ostvljate na njih. Nemojte se suzdržavati i pustite da vaš seksi deo izađe iz vas, jer ćete tek tada primetiti kako vas okruženje doživljava i kakav utisak ostvaljate na njih.

Vaga

Sam početak godine vam donosi preispitivanje kada su partnerski odnosi u pitanju i vraćanje bivših patnera u život jer je Venera retrogradana. Vraća vas opet na neke ljude samo da biste vi utvrdili lekciju i da biste shvatili da se neke stvari nikada ne menjeju. Sada je vreme da se preispitate ko ste i šta ste, da li ste naučili lekcije i da li ste zaista sigurnu u sebe.

Energija Jupitera u Ribama vam prija i daje vam veliki pomak kada je karijera u pitanju. Nemojte oklevati - velikim koracima krenite napred. Sada je vreme da maštate jer će se neki delovi vaše mašte ostvariti. Nemojte se plašiti svog uspeha već hrabro krenite ka njemu.

Škorpija

Ako malo zastanete i pomislite šta ste i koliko postigli, videćete da rezulatai nisu loši tj. da su sasvim zadovoljavajući. Ali vi želite još, i to još će vam se ostvariti u 2022 godini. Uran vam je u 7. polju, a to polje prestavlja partnerske odnose, tako da u ljubavi možete očekivati svašta - od naglog prekida do naglih ulazaka u veze.

Bićte prozvani kada su porodični odnosi u pitanju i kada je imovina u pitanju. Nemojte očekivati veliku podršku okoline, već se oslonite samo na sebe i svoju intuiciju. Ova godina će biti izazovna, ali isto tako u uspešna samo ako se budete držali isključivo svojih ideja i budete imali veru u sebe.

Pročitajte još: Retrogradna Venera u Jarcu do kraja januara 2022. naplaćuje KARMIČKI DUG: Partneri iz PROŠLOSTI se VRAĆAJU

Strelac

Vama 2022. godina donosi promene pogotovo kada je mesto stanovanja u pitanju . Imaćte priliku da kupite novu nekretninu. Kako su Jupiter i Neptun u vašem 4. polju, možete da očekujete da ćete imati velike i nagle unutrašnje promene.

Takođe, porodica će vam biti u fokusu imaćete priliku da neke stvari iz prošlosti raščistite, ali taj razgovor neće biti prijatan za vas. Tek posle ćete imati onaj divan osećaj kada više ne nosite tret i dišete punim plućima.

Kada karijera u pitanju tu bukvalno očekujete fenomenalne prmene. Od promene posla, do povišice, a neki Strelčevi će raditi i po dva ili više poslova što će ima naravno doneti veću količinu novca.

Jarac

Karijera vam je u fokusu i ljubavni život. U ljubavi se priperemite na vraćanje osobe iz prošlosti koja je u vama ostavila dubok trag. Sada ta osoba ima konkretne predloge i želi vas pored sebe. Na vama je odluka da li sa njom nastavljate život ili želite nešto potpuno novo za vas. Obe opcije su otvorene, na vama je da donesete odluku.

Karijera u 2022. godini napokon dobija zaslugu koju očekujete zadnjih par godina. Sada se samo nižu benefiti i vi ćete možda po prvi put da budete relaksirani kada je ona u pitanju. Slobodno se opustite i uživajte. Sada ova godina radi za vas.

Vodolija

Kada je posao u pitanju, radićete mnogo ali i zarađivati mnogo više nego u 2021. Jedini problem mogu da vam stvore kolege koje neće razumeti vaše ideje i predloge. Savet je da ih bukvalno ignorišete i da samo pričate sa nadređenima. Jedino tako ćete izbegnuti konflikt i nećete trošiti bespotrebno energiju.

U ljubavi vas očekuje do leta lep i skladan period, ali oko jeseni dolazi do sukoba i ljubomore od strane partnera. Tada je najbitnije da ne reagujte na prvu loptu već da izbrojite do 10. Reči su vam oštre kao mač, i kada se osećate ugroženo vi tada gađate pravo u srce. Sledi jedna lepa godina u kojoj treba da naučite kada se dajete, a kada se povlačite.

Ribe

Definitivno godina koja je vaša! Jupiter u Ribama vam takvu energiju daje da zaista i možete da prepešačite zemaljsku kuglu. Ovaj osećaj neka vas vodi kroz celu godinu. Nemojte ga se plašiti, izađite iz "sebe" i pokažite celom svetu potpuno novog sebe!

U ljubavi vas očekuje toliko lepih i srećnih stavri i okolnosti, da ćete ponekad sami sebe uštinuti da biste proverili da li je ovo stvarnost! Pojavljuje vam se osoba u životu koja potpuno menja vaš pogled na svet, i koja vas oseća do najsitnijih delova vaše duše! Da biste sve ovo navedeno osetlili i ostvarili, jako je bitno da završite sve ono što u proteklih godinu dana niste!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas