· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 10. АПРИЛ: Стрелац ће се кајати, Близанац ће нешто изгубити, а БИК научити

Девица ће коначно добити паре, аали сада не сме да се залеће.

ОВАН

У мисли вам се увукао неки немир, никако да одгонетнете шта је то што вас мучи. Тензија вас онемогућава да сагледате ситуацију у реалности, па је најбоље да одагнате тешке мисли и дан проведете с пријатељима, забављени дружењем и ћаскањем.

Ован је узнемирен, Бик ће нешто научити, а Близанци пребрзо одустају.

БИК

Имате прилику да научите како из сваког лошег долази нешто добро. Проблем вашег тренутног стања је изостанак подршке на коју сте рачунали. Можда је прави тренутак да размислите шта желите, да вам ласкају или да вас искрено критикују.

БЛИЗАНЦИ

Нисте довољно упорни, пребрзо одустајете. Имате осећај да вас нико не разуме и не примећује вашу жртву, за коју верујете да је превелика. Лош осећај је тренутно нерасположење па због тога не повлачите потезе због којих ћете се касније кајати.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

РАК

Превише времена улажете у организацију нечега за шта уопште нисте сигурни да је изводљиво. Бавите се неважним ситницама, а главне ствари нисте довршили. Да не би дошло до забуне проверите документа али и трошкове који вас очекују.

Рак улудо троши време, Лав нервира околину, а Девица не сме да се залеће.

ЛАВ

Ваша самоувереност и надмени став полако почињу да иритирају околину која већ неко време има значајно стрпљење за све. Уколико не коригујете своје понашање, можете доживети веома непријатну ситуацију због које ћете се осетити постиђено.

ДЕВИЦА

Предстоји вам финансијски добитак због кога ћете пожелети да појачате темпо. Не залећите се и не затрпавајте се додатним обавезама већ позитивну енергију утрошите у кругу породице, јер је то поље које вас, непогрешиво, испуњава и исцељује.

Прочитајте још: Година увек почиње ОВНОМ: Упознајте најенергичнији знак у хороскопу

ВАГА

Стално говорите о променама па то постаје напорно за ваше окружење, нарочито за сараднике. Своје страхове највише пројектујете на женски део популације. Неопрезном изјавом можете изазвати жестоки сукоб, иако верујете да сте добронамерни.

Вага стално говори о променама  и постаје напорна. Шкорпија је прерачунала своје могућнсоти, а Стрелац је пропустио пословну понуду!

ШКОРПИЈА

Прерачунали своје материјалне могућности, можда сте заборавили на неки рачун или вам прети новчана казна. Предстоји вам непријатно изненађење због кога ћете морати да издвојите већу своту новца како би решили новонастале проблеме.

СТРЕЛАЦ

Не знате због чега сте пропустили пословну понуду која вам је недавно промакла. У вези тога вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, посао можда није изгубљен.

Прочитајте још: Ако је ваш шеф Риба - ништа му не верујте, а ако је Девица бићете поштено награђени!

ЈАРАЦ

Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. До кулминације може доћи данас, јер аспекти на небу најављују неодложне и присилне промене. Не бежите од проблема, одлучно крените у сусрет променама.

Јарац је усмерен ка породици, Водолија добија пословну понуду, а Рибе ће научити лекцију.

ВОДОЛИЈА

Пред вама је лепа пословна понуда коју сте јако желели али се сада плашите. Очекујете интензивну подршку вољене особе, иако сте свесни да вам то неће пуно помоћи. Будите оно што јесте, опустите се и својим шармом изборите победу.

Прочитајте још: Почетак аранжмана "одмор у карантин вили" је успешан: Да ли бисте летовали у "златном кавезу" за 2.000 евра?

РИБЕ

Предстоји вам лекција у којој морате да савладате своју плашљивост и несигурност. То су особине које вас често онемогућавају да поентирате па чак и онда када сте сигурни да сте у праву. Верујете себи, не обазирите се на то шта други мисле.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.