Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 12. октобар: Бикови обратите пажњу на здравље, Ваге очекује романтични сусрет

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1697036653_shutterstock_2187950329-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Ваш владалац Марс данас улази у Шкорпију и образује квадрат са Плутоном, што неповољно утиче на финансије. Не препроручује се подизања кредита, улагања новца у грађевинске радове или купопродаја некретнина. Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Марс, планета акције који управља вашим партнерским односима, улази у посесивну Шкорпију, доносећи вам љубоморне сцене са вољеном особом. Избегавајте конфликте и расправе са млађим члановима породице. Подложност инфекцијама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Са уласком Марса, планете акције али и сукоба, у шесто астролошко поље, могу бити нарушени ваши односи са сарадницима, колегама и пријатељима. Добијате позив за излазак од неког ваздушног знака. Пазите се повреда у кући.

РАК (22. 6 - 22. 7)

У вашу астролошку кућу љубави данас улази Марс, планета страсти и посесивности, што доноси љубоморне сцене и расправе са вољеном особом. Неко кога сте упознали на путу или преко интернета, покушаће да поново уђе у ваш живот.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Улазак Марса у четврто астролошко поље доноси вам конфликте и свађе са емотивним партнером и члановима породице. Постајете захтевнији када се ради о новом пословном пројекту, због чега можете доћи у сукоб са колегама. Осетљив желудац.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Марс, који управља вашим комуникацијама и финансијама, данас улази у Шкорпију, вашу астролошку кућу логике, због чега би требало да будете опрезнији приликом улагања у пословне аранжмане са странцима. Пазите се за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Улазак Марса, владаоца вашег посла и партнерских односа, у Шкорпију, може вам донети зараду преко породичног бизниса или самосталне делатности у вези са некретнинама. Страствени сусрет са особом која носи униформу на раду. Осетљиви буврези.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Марс, планета акције, улази у ваш знак, доносећи вам прилив енергије и ентузијазма. Добар аспект са Венером, симболом љубави, наговештава могућност упознавања занимљиве особе преко пријатеља. Подложност повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Са уласком Марса, који управља вашим љубавним животом и интуицијом, у 12. астролошко поље, и ви можете ући у тајну романсу са воденим знаком. Клоните се непотребних трошкова и ризичних финансијских трансакција. Избегавајте алкохол.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Марс који управља вашим приватним животом, улази у Шкорпију, доносећи вам турбулентан период у односима са вољеном особом. Могуће су и расправе са члановима породице. Разочарани сте понашањем једног пријатеља. Пазите се за воланом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Улазак Марса у астролошко поље каријере, подстиче вашу амбицију, када се ради о новим изворима прихода. Један од њих односи се на послове у вези са некретнинама и сређивањем стамбеног или пословног простора. Бол у леђима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Владалац вашег љубавног живота, Марс, улази у девету астролошку кућу, образујући напет аспект са вашим владаоцем Нептуном, што вам доноси романтичан сусрет са особом из другог града или земље. Чувајте се лажних пријатеља.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas