Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 12. oktobar: Bikovi obratite pažnju na zdravlje, Vage očekuje romantični susret

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

1697036653_shutterstock_2187950329-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Mars danas ulazi u Škorpiju i obrazuje kvadrat sa Plutonom, što nepovoljno utiče na finansije. Ne preproručuje se podizanja kredita, ulaganja novca u građevinske radove ili kupoprodaja nekretnina. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mars, planeta akcije koji upravlja vašim partnerskim odnosima, ulazi u posesivnu Škorpiju, donoseći vam ljubomorne scene sa voljenom osobom. Izbegavajte konflikte i rasprave sa mlađim članovima porodice. Podložnost infekcijama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa ulaskom Marsa, planete akcije ali i sukoba, u šesto astrološko polje, mogu biti narušeni vaši odnosi sa saradnicima, kolegama i prijateljima. Dobijate poziv za izlazak od nekog vazdušnog znaka. Pazite se povreda u kući.

RAK (22. 6 - 22. 7)

U vašu astrološku kuću ljubavi danas ulazi Mars, planeta strasti i posesivnosti, što donosi ljubomorne scene i rasprave sa voljenom osobom. Neko koga ste upoznali na putu ili preko interneta, pokušaće da ponovo uđe u vaš život.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Ulazak Marsa u četvrto astrološko polje donosi vam konflikte i svađe sa emotivnim partnerom i članovima porodice. Postajete zahtevniji kada se radi o novom poslovnom projektu, zbog čega možete doći u sukob sa kolegama. Osetljiv želudac.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mars, koji upravlja vašim komunikacijama i finansijama, danas ulazi u Škorpiju, vašu astrološku kuću logike, zbog čega bi trebalo da budete oprezniji prilikom ulaganja u poslovne aranžmane sa strancima. Pazite se za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Ulazak Marsa, vladaoca vašeg posla i partnerskih odnosa, u Škorpiju, može vam doneti zaradu preko porodičnog biznisa ili samostalne delatnosti u vezi sa nekretninama. Strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Osetljivi buvrezi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars, planeta akcije, ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i entuzijazma. Dobar aspekt sa Venerom, simbolom ljubavi, nagoveštava mogućnost upoznavanja zanimljive osobe preko prijatelja. Podložnost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa ulaskom Marsa, koji upravlja vašim ljubavnim životom i intuicijom, u 12. astrološko polje, i vi možete ući u tajnu romansu sa vodenim znakom. Klonite se nepotrebnih troškova i rizičnih finansijskih transakcija. Izbegavajte alkohol.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mars koji upravlja vašim privatnim životom, ulazi u Škorpiju, donoseći vam turbulentan period u odnosima sa voljenom osobom. Moguće su i rasprave sa članovima porodice. Razočarani ste ponašanjem jednog prijatelja. Pazite se za volanom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Marsa u astrološko polje karijere, podstiče vašu ambiciju, kada se radi o novim izvorima prihoda. Jedan od njih odnosi se na poslove u vezi sa nekretninama i sređivanjem stambenog ili poslovnog prostora. Bol u leđima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Vladalac vašeg ljubavnog života, Mars, ulazi u devetu astrološku kuću, obrazujući napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, što vam donosi romantičan susret sa osobom iz drugog grada ili zemlje. Čuvajte se lažnih prijatelja.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas