· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 22. МАРТ: Ваги се враћа стара љубав, а један знак ће прославити на крају дана

Водолија је препуна планова, али они се увек оставрују када је време за то, а не када ви то желите.

1615886419_zodiac-sign-4374411_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Љубавни живот је у центру пажње. Ваш партнер је дуго био у сенци, трпео је ваша професионална залагања и проблеме који су долазили с тим. Време је да му то надокнадите, нарочито крајем дана када ће му бити потребна ваша утеха.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

БИК

Чека вас важна лекција у којој морате да савладате свој песимизам који је једна од ваших особина која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али, исто тако морате бити свесни да је нереално да сте увек ви у праву.

Бика чека лекција, а Близанце добар период.

БЛИЗАНЦИ

Одлично сте координирани па дан протиче без већих проблема. Ипак, задатке обављате рутински па због недостатка концентрације постоји могућност да направите превид који може проузроковати малу штету која вама лично не иде у прилог.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

РАК

Бавите се новим начинима пословања и налазите занимљиве методе којима се бавите током рада. Сметње у комуникацији са надређенима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока.

Рака очекују проблеми на послу, Лав нека се чува повреда, Девици поново пада енергија...

ЛАВ

Дисциплиновано дајете све од себе да завршите обавезе које сте, неспретно, преузели на себе. Резултати су неизвесни, али вас не напушта оптимизам и осећај да ће се нешто добро изродити из свега што сте предузели. Чувајте се повреда.

ДЕВИЦА

Очекује вас нагли пад енергије. Напетост може проузроковати отворене сукобе са особама које су вам пријатељи. Посесивно понашање вољене особе додатно отежава све ваше покушаје да ствари поправите и везу сачувате.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

ВАГА

Иако нисте претерано романтично расположени, могућ је неочекивани контакт са неким ко је некада играо важну улогу у вашем љубавном животу. Током СМС преписке добићете увид у то колико вам је данас до те особе стало.

Ваги се враћа стара љубав, Шкорпија је на прагу тешког периода, Стрелцу ће открити тајну.

ШКОРПИЈА

Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а урођени борбени дух и оптимизам учиниће вас још јачим. Иако ћете уложити пуно труда, на крају ћете бити задовољни постигнутим резултатима.

СТРЕЛАЦ

Нешто што сте држали у тајности данас може угледати светлост дана. Без обзира на то што сте пажљиво припремали сваки детаљ, управо сада ћете открити низ грешака због којих ће цео ваш план доћи у питање. Будите без панике, успех је известан.

Прочитајте још: Здравствени хороскоп: Јарац је склон вирусима, Водолија и Бик треба да чувају плућа

ЈАРАЦ

Помало сте уморни од интензивног дружења којим вас је партнер префорсирао у последње време. Након силних дешавања, доживљаја и провода, потребан вам је мали заслужени одмор. Не оклевајте, саопштите то вољеној особи.

Јарац је уморан од људи, Водолија има велике планове, а Рибе су напете од јутра.

ВОДОЛИЈА

На путу да остварите велике планове. Ипак, заборављате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. За вас, ова недеља није кључна, па се у складу са тим и понашајте. Ако планирате пут, урачунајте могућност одлагања.

Прочитајте још: Марс у Близанцима доноси јачи, али и безазленији ВИРУС. И то није све!

РИБЕ

Изузетно напето од јутра. Чини вам као да су сви подлегли атмосфери која је за ваш појам потпуно нездрава. Интензивно смишљате начине како да се решите свих обавеза и неко време проведете изоловани од свих дешавања. Не размишљајте о боловању.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.