Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОПТОГНОЗА

Марс у Близанцима доноси јачи, али и безазленији ВИРУС. И то није све!

Посматрајући кретање Марса знамо шта да очекујемо од епидемије, а ова планета најављује отрежњење!

1614947351_Depositphotos_357586846_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Протекло је нешто више од годину дана откако нам је корона вирус изрежирао живот на, раније, потпуно незамислив начин. Месецима се боримо са најразличитијим изазовима које нам ово специфично време доноси.

Прочитајте још: Здравствени хороскоп: Јарац је склон вирусима, Водолија и Бик треба да чувају плућа

Транзит Марса траје 51 дан
Понашање корона вируса и ток епидемије јесте у приближном ритму од 51. дана, али свако, ко се макар мало разуме у астрологију и симболику планета, приметиће да је то управо повезано са транзитним кретањем Марса, а све то је један природан циклус.

Као и за време сваке велике кризе, тако и сада, људи се сусрећу с разним одбрамбеним механизмима, а неки верују у креирање теорија о глобалним заверама и надасве потпуно фантастичним сценаријима у којима неко, из неке сенке, диктира успоне и падове у борби с вирусом који је изазвао, у новијој историји, незамисливу пандемију.

Вирус мења ритам сваког 51. дана - циклус Марса

Једна од теорија, која се ширила друштвеним мрежама, је заснована на томе да је примећено да се ритам епидемије мења на сваких 51 дан. Наравно, одмах су поскочили теоретичари велике завере о томе како неко из неке дубоке државе, владари из сенке, свесно контролишу кретање, снагу и понашање вируса.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Сузана Бан анализира епидемију и циклус Марса Фото: В. Данилов

Наиме, ова планета прелази око пола степена дневно, а за цео Зодијак потребно му је око две године.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Његов ритам, од почетка пандемије, можемо пратити на следећи начин: 16. фебруара 2020. године ушао је у Јарца, 30. марта у Водолију, 14. маја у Рибе, 27. јуна у Овна и ту је остао до 6. јануара 2021. године. Све до његовог уласка у Овна, Марс је преласком из знака у знак, приближно оном примећеном ритму од 51. дана, најављивао промену ћуди вируса. Када је ушао у Овна, остао је ту много дуже од уобичајеног, јер је у овом знаку имао ретроградан ход. Дакле, у знаку којим Марс влада, ту где је најјачи, боравио је најдуже и било је јасно да од завршетка пандемије нема ништа.

Марсовим уласком у Бика пао је број заражених, а уласком у Близанце је поново скочио!

Његовим уласком у Бика, почетком године, дошло је до опадања броја заражених. Све више се говорило о вакцинама, али и о неким лековима који могу значајно да помогну у најтежим случајевима. Ипак, како се приближавао крај његовог боравка у овом знаку и улазак у Близанце, тако се и број заражених поново повећао.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Шта нам то, сада, најављује Марс у Близанцима?

У овај знак је ушао 4. марта и ту ће се задржати до 23. априла. Дакле, у току је нови циклус пандемије, вирус ковид-19 мутира, мења ћуд. Утешна је чињеница да су Близанци ваздушни знак који представља свестраност, флексибилност али и површност.

Вирус ће бити све заразнији и све безазленији.

Можемо да претпоставимо да ће вирус бити још заразнији, али и све безазленији. Тачније, гледајући из астролошког угла, он се шири још брже и лакше, али мутира и губи злоћудну снагу.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Марс каже: Вакцинација!
Ако бисмо ишли још даље и дословно превели термин овог транзита, могли бисмо да издвојимо и Марс-игла у Близанцима-раме/рука. То значи да је пред нама, глобално, у наредна безмало два месеца, масовна вакцинација опште популације. Осим тога, бар ако је астролошка логика у питању, време за вакцинацију је повољно, јер складан аспект према Водолији, а и према пољу здравља у српском основном хороскопу, оставља простор за оптимизам.

С друге стране, ако укључимо комплетну астросимболику, не можемо да не наведемо да Близанци представљају децу школског и предшколског узраста, па се очекује повећање броја заражене деце као и њихова реакција на вирус, која је до сада била занемарљиво блага.

Марс у Близанцима најављује вишак нервозе, свађе, побуне, препуцавања.

Марс у Близанцима, глобално, најављује вишак нервозе, свађе, побуне, препуцавања. Извесно је да ће све више расти тензија између држава, а дипломатски начин комуникације биће на најнижем нивоу. Свађа (Марс) око неких докумената/папира (Близанци) личи на причу о увођењу ковид пасоша, што може бити озбиљан окидач за бурне реакције широм света.

Да не би све звучало превише песимистично, у изгледу је да ће вирус полако слабити, али пред нама су, глобално, велики изазови, будући да убрзано пристиже време када ћемо се отворено суочити са разним последицама свега што нас је протеклих годину дана задесило.

Прочитајте још: Марс је данас ушао у Близанце: Искористите овај аспект, тражите повишицу или заведите неког!

Марс у Близанцима је и ватра, туча, несрећа, битка на улици, па не преостаје ништа друго него да се надамо да ће овај циклус, који ће трајати до 23. априла (када ће ући у знак Рака), проћи што безазленије.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas