Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за четвртак 11. јануар 2024: Ракови обратите више пажње на здравље, Шкорпијама се саветује опрез у саобраћају

Сазнајте шта вам овогодишњи млад Месец у Јарцу доноси на послу, у љубави, како ће вас служити здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1704969716_shutterstock_2262386121.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Млад Месец у астролошком пољу каријере ове године доноси вам подршку особе на положају. Будите опрезнији приликом договора са странцима. Овнови рођени крајем знака могу да уђу у тајну романсу са лекаром или научником. Осетљиви зглобови.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Једном годишње, млад Месец нађе се у вашој деветој астролошкој кући, а ове године доноси вам зараду преко иностранства. Слободни Бикови могу да упознају некога ко често путује због посла, бави се адвокатуром или маркетингом.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Млад Месец, једном годишње, нађе се у вашем астролошком пољу финансија, а ове године доноси вам новац преко паралелних послова. Јунски Близанци могу да се заљубе у особу која стиже с пута или живи у другом граду. Подложност повредама.

РАК (22. 6 - 22. 7)

У време овогодишњег младог Месеца, вашег владаоца, у астролошком пољу партнерских односа, у неком клубу или преко пријатеља можете да упознате нову љубав или да започнете заједнички живот са вољеном особом. Проверите хормонски статус.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Млад Месец, који управља вашом интуицијом, једном годишње, нађе се у вашој астролошкој кући посла и здравља, а ове године доноси вам новац и подршку утицајних особа. Слободни Лавови могу да покажу веће интересовање за неког колегу. Нервоза.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Једном годишње, млад Месец нађе се у вашем астролошком пољу љубави, а ове године може вам донети упознавање са уметником или спортистом. Очекује вас увећање зараде, ако се бавите неким креативним занимањем. Подложност повредама у спорту.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Наглашен знак Јарца у коме се налази и млад Месец, близу Плутона, планете моћи и новца, доноси вам увећање прихода преко неког вида самосталне делатности. Расправе са брачним или партнером и члановима породице. Подложност повредама у кући.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Једном годишње, млад Месец, нађе се у вашој трећој астролошкој кући а ове године доноси вам новац преко интелектуалних занимања и путовања. Слободне Шкорпије ће упознати некога са ким ће ући у дужу везу. Опрез за воланом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Млад Месец, једном годишње, нађе се у вашем астролошком пољу посла, а ове године доноси вам увећжање прихода преко послова са некретнинама, прехрамбеним производима. Страствени сусрет са особом која носи униформу на раду. Уносите више течности.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

У време овогодишњег младог Месеца у Јарцу, жене ће бити под већим утицајем љубавних партнера, који ће покушати да им наметну и своје ставове. Саветује се већи опрез, уколико ваше занимање подразумева сарадњу са странцима и честа путовања.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Млад Месец, једном годишње, нађе се у вашој 12. астролошкој кући, а његов аспект са вашим владаоцем Ураном, ове године доноси вам новац преко некретнина. Слободне Водолије могу да уђу у тајну романсу са лекаром, научником. Бол у зглобовима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Једном годишње, млад Месец нађе се у вашем астролошком пољу неочекиваних ситуација, а ове године мења ваше планове набоље, нарочито ако сте рођени у трећој декади. Заузете Рибе очекује одлазак на заједнички пут са вољеном особом. Више шетајте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas