Oglas
· · Komentari: 0
astro

Horoskop za četvrtak 11. januar 2024: Rakovi obratite više pažnje na zdravlje, Škorpijama se savetuje oprez u saobraćaju

Saznajte šta vam ovogodišnji mlad Mesec u Jarcu donosi na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

1704969716_shutterstock_2262386121.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mlad Mesec u astrološkom polju karijere ove godine donosi vam podršku osobe na položaju. Budite oprezniji prilikom dogovora sa strancima. Ovnovi rođeni krajem znaka mogu da uđu u tajnu romansu sa lekarom ili naučnikom. Osetljivi zglobovi.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašoj devetoj astrološkoj kući, a ove godine donosi vam zaradu preko inostranstva. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju nekoga ko često putuje zbog posla, bavi se advokaturom ili marketingom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mlad Mesec, jednom godišnje, nađe se u vašem astrološkom polju finansija, a ove godine donosi vam novac preko paralelnih poslova. Junski Blizanci mogu da se zaljube u osobu koja stiže s puta ili živi u drugom gradu. Podložnost povredama.

RAK (22. 6 - 22. 7)

U vreme ovogodišnjeg mladog Meseca, vašeg vladaoca, u astrološkom polju partnerskih odnosa, u nekom klubu ili preko prijatelja možete da upoznate novu ljubav ili da započnete zajednički život sa voljenom osobom. Proverite hormonski status.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mlad Mesec, koji upravlja vašom intuicijom, jednom godišnje, nađe se u vašoj astrološkoj kući posla i zdravlja, a ove godine donosi vam novac i podršku uticajnih osoba. Slobodni Lavovi mogu da pokažu veće interesovanje za nekog kolegu. Nervoza.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem astrološkom polju ljubavi, a ove godine može vam doneti upoznavanje sa umetnikom ili sportistom. Očekuje vas uvećanje zarade, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Podložnost povredama u sportu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Naglašen znak Jarca u kome se nalazi i mlad Mesec, blizu Plutona, planete moći i novca, donosi vam uvećanje prihoda preko nekog vida samostalne delatnosti. Rasprave sa bračnim ili partnerom i članovima porodice. Podložnost povredama u kući.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Jednom godišnje, mlad Mesec, nađe se u vašoj trećoj astrološkoj kući a ove godine donosi vam novac preko intelektualnih zanimanja i putovanja. Slobodne Škorpije će upoznati nekoga sa kim će ući u dužu vezu. Oprez za volanom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mlad Mesec, jednom godišnje, nađe se u vašem astrološkom polju posla, a ove godine donosi vam uvećžanje prihoda preko poslova sa nekretninama, prehrambenim proizvodima. Strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Unosite više tečnosti.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

U vreme ovogodišnjeg mladog Meseca u Jarcu, žene će biti pod većim uticajem ljubavnih partnera, koji će pokušati da im nametnu i svoje stavove. Savetuje se veći oprez, ukoliko vaše zanimanje podrazumeva saradnju sa strancima i česta putovanja.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mlad Mesec, jednom godišnje, nađe se u vašoj 12. astrološkoj kući, a njegov aspekt sa vašim vladaocem Uranom, ove godine donosi vam novac preko nekretnina. Slobodne Vodolije mogu da uđu u tajnu romansu sa lekarom, naučnikom. Bol u zglobovima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašem astrološkom polju neočekivanih situacija, a ove godine menja vaše planove nabolje, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. Zauzete Ribe očekuje odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Više šetajte.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas