Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за четвртак, 11. новембар: ДЕВИЦЕ преузимају кривицу, а ЈАРЧЕВИ у послу до гуше РИЗИКУЈУ да направе грешку

Дневни хороскоп најављује Близанцима расејаност током дана.

1636367010_girls-gc222503b0_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован

Мучи вас проблематичан однос с вољеном особом. Почињете да размишљате о одласку, али нисте сигурни да ли би то било трајно или само тренутно решење. Озбиљан разговор би битно решио ситуацију, али само ако искрено кажете све.

Бик

Сабирате шта сте урадили у минулом периоду, резултати вас чине поносним. Још само да све то предочите члановима своје породице, па да срећа буде комплетна. Не тражите додатну подршку јер ће вам то покварити драгоцен осећај задовољства.

Дневни хороскоп саветује Водолијама да избегавају свађу, јер може да порерасте у нешто озбиљније

Близанци

Прихватили сте обавезе за које немате довољно капацитета. Превише информација узрокује стрес због кога постајете упадљиво расејани. Пре него што направите непоправљиви превид, затражите помоћ сарадника. Преправите свој распоред и све ћете постићи.

Прочитајте још: Наступа НОВО ДОБА, стиже Венера у Јарцу: Обратите пажњу на комуникацију, односе и НОВАЦ!

Рак

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла а мишљење задржите за себе.

Шкорпијама данашњи хороскоп најављује изненадне госте

Лав

Морате пристати на компромис уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите. Застој који се може испречити је пролазног карактера, али само ако научите да се не супротстављате.

Девица

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, сву кривицу преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб јер сте преценили своју стрпљивост. Промене у приватном животу ремете и рутину у вашој радној свакодневници.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ ХОРОСКОП ЗА 2022. ГОДИНУ: Овим знаковима се живот мења из корена - Стижу унапређења повишице и љубав!

Вага

Дан започињете стресно и с великим незадовољством. Уколико не избегнете беспотребне трошкове, можете запасти у већу новчану кризу. Од поднева можете рачунати на позитивне вести и интензивирање комуникације са иностранством.

Шкорпија

Можда нисте најбоље расположени за дружење и гужву, али морате се припремити за незване госте, а неки од њих стижу из далека. Ваша безвољност може брзо нестати кад вас окупира добра енергија ваших пријатеља који вас нису заборавили.

Понуда ће се наћи на столу Риба, најављује данашњи хороскоп

Стрелац

Могућа је прилика за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно исплатити.

Прочитајте још: Ваш датум рођења открива ваш ЖИВОТНИ ПУТ! Ево како да израчунате свој број и проверите која стаза вам је предодређена...

Јарац

У позицији сте да упоредо обављате два одвојена али подједнако важна посла. Вама то, иначе, иде добро, али данас посустајете. На време направите мали предах како вам се не би поткрала грешка коју бисте касније тешко исправили.

Водолија

Дан је обележен нежељеним променама на емотивном плану. Вероватно је узрок свему безазлена расправа која је прерасла у свађу. Вољена особа је, у овом тренутку, тврдоглавија од вас па је савет да се не играте како се све не би претворило у трајни раскид.

Рибе

Иако осећате којим путем треба да иде ваш даљи професионални развој, ви се и даље колебате. Ако прихватите сваку понуду у овом тренутку, чак иако није на први поглед примамљива, дугорочно, чека вас значајан помак, нарочито на финансијском плану.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas