Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Наступа НОВО ДОБА, стиже Венера у Јарцу: Обратите пажњу на комуникацију, односе и НОВАЦ!

Венера улази у знак Јарца 5. новембра и остаје све до 6. марта 2022 године.

1635935850_jarac.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Венера у Јарцу је ледена дама. Она је вулкан страсти коме треба време да се пробуди а када се пробуди јако тешко се гаси. Као љубавница је страствена и помало первезна и понекад се сама "стиди" својих секс апетита. Када нађе партнера који зна да је опусти тада се она потпуно отвара. 

Прочитајте још: ГОДИШЊИ ХОРОСКОП ЗА 2022. ГОДИНУ: Овим знаковима се живот мења из корена - Стижу унапређења повишице и љубав!

У малдости је привлаче старији мушкарци који су на водећим положајима шефови, директори, надређени. Како време пролази и она постаје старија тада је привлаче малђи мушкарци. У љубави је привлаче само реалне ствари, воли да се љубав покаже делима и не живи у машти.

Шта можемо да очекујемо за време ретроградне Венере у Јарцу?

Од 5. новембра она је у знаку Јарца, али 19. децембра креће у ретроградни ход! Скоро са истог степена када је била ретроградна 2013. године. Нека се свако врати у те године и нека покуша да се сети шта се тада дешавало.... Ретроградна Венера је сукоб старог и новог тј традиције и модерног. У нама ће бити превирања, ломићемо се како и шта да урадимо. Када преломимо а сви ћемо преломити, тада наступа наше "ново доба". Већина нас ће решити свој унутрашњи сукоб.

Као и те 2013. тако и сада који год особу да сте упознали, да је ушла у ваш живот веза није опстала. Било је страсти, померање ума, граница али није опстала... Тако ће и сада бити.  Неретко са оваквим аспектом се срећу кармичке љубави , душе које су некада на неком другом нивоу среле и оне започињу свој плес. Ту су док не науче лекцију, карма сама по себи није свето слово , она је у ставри "терет, пртљаг" живота који имамо али не треба да га носимо целог живота.

Почиње ново доба

Напротив са овим аспектом је она активирана али да је изнесемо, понесемо и одбацимо. Дакле, душе су се среле, лепо им је , прелепо али то је пртљаг који носимо за време овог транзита, однос пуца-карма пртљаг се одлаже, скида са леђа и ми настављамо лепршави и лагани даље у нови живот. 

Са овим транзитом односи ће се окончати, биће и развода. Јер све што се склапа под овим транзитом је осуђено на пуцање. Једино они који у свом личном наталном хороскопу имају ретроградну Венеру у Јарцу за њих ово не важи. Њима овај транзит доноси све супротно од наведеног.

Обратите пажњу на комуникацији, односе и на новац

За време ретрто Венер у Јарцу обратите пажњу на комуникацији, односе и на новац. Може доћи до изненадних трошкова или да их неконтролисано трошимо. Венера у Јарцу је бизнис жена која озбиљно зарађује, биће новца али је битно да будемо умерени и рационални.

Прочитајте још: Стари СРПСКИ ХОРОСКОП прецизно ОДРЕЂУЈЕ СУДБИНУ: Тачно погађа шта вам је записано на рођењу

Овај преиод је савршена за покретање неких старих прича које су остале недовршене. Ако имате неку причу са партнером или особом која је само нестала из вашег живота и сада се вратила, причајте и све ће се лепо посложити. Бићете задовољни и заокружићете причу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas