Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СИМБОЛИКА БРОЈЕВА

Ваш датум рођења открива ваш ЖИВОТНИ ПУТ! Ево како да израчунате свој број и проверите која стаза вам је предодређена...

Може ли се нечији животни пут свести у само један једини број?

1635543865_architecture-g597985cb7_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

 

Да ли бисте помислили да један број може описати ваш живот, а да је он управо одређен датумом вашег рођења? Нумеролози, који се сматрају стручњацима за бројеве кажу да може, јер симболика броја стара је колико и човек. А сваки човек рођен је одређеног датума из којег се може израчунати и видети његова главна животна путања.

Прочитајте још: Шта је мит а шта истина: Због чега су усне ИСПУЦАЛЕ, и какав вам БАЛСАМ треба током хладнијих дана?

Поступак израчунавања ваше животне стазе је једноставан, а може вам много открити о вама или о особи која вас занима. Податак који вам је потребан јесте датум рођења. Бројеве дана, месеца и године рођења сабирамо и сведемо даљим збрајањем на број између 1 и 9, осим ако не добијемо бројеве 11 и 22. Те бројеве остављамо таквим какви јесу.

Животна стаза броја 1 је испресецана многим борбама и препрекама, али они сами у свом карактеру носе све што је потребно да би се описано свладало

Број животне стазе 1

Животни стил ових људи зове се индивидуализам. Они многе ствари морају одрадити сами, па с временом ојачају и постају примери другима. Оно што се обично тражи и везује уз њих, јесу особине храбрости, воље, темперамента и динамике. Увек су активни. Животна стаза им је испресецана многим борбама и препрекама, али они сами у свом карактеру носе све што је потребно да би се описано свладало. У својој активности често могу имати и среће. Изазов је оно без чега не могу, а такав им је и живот. Јер што зраче, то и привлаче.

Број животне стазе 22
Овај број затвара многе циклусе и наговештава животну стазу великих и глобалних прегнућа. То су обично људи који имају натпросечне способности и примерено њима, неретко добију прилику да делују на универзалном нивоу за опћељудско добро. Због таквих својих особина и захтева које пред њих постави њихов пут, они најчешће занемаре властите интересе и делују на великим пројектима важним за друштво.

Број животне стазе 2

Код оних чији је живот обележен двојком, превладава сарадња и једна врста смирености, али и пут пасивности. Ово су људи који набоље функционишу у пару и изразито су талентовани за дипломатију и сарадњу. Увек им је лакше да делују у друштву, па се ретко могу наћи сами у некој друштвеној ситуацији. Развијају се и успевају постепено и код њих нема неких скокова. Читајући њихове биографије, оне могу деловати прилично конвенционално, али и сигурно. Марљивим и стрпљивим приступом и толеранцијом, они уз друге постижу свој максимум.

Прочитајте још: УЛАЗНА ВРАТА у јесењем стилу - Једноставне ИДЕЈЕ које можете сами спровести у дело! (ФОТО/ВИДЕО)

Број животне стазе 3

Овај број многи сматрају срећним и светим бројем. Људи сатим бројем имају истанчан осећај за склад, а посебно су надарени за контакте и комуникацију. Обично се нађу у позицији да повезују друге људе, преносе информације или упућују друге. Врло су елоквентни и надпросечно су сналажљиви. Није реткост да добар део свог живота проведу у покрету, путујући са једног места на друго. Отворени су и са лакоћом склапају познанства, па су често радо виђени у друштву.

Правило животне стазе број 4 - кад поставе чврсте темеље, знају све изградити до краја!

Број животне стазе 4

Пут ових људи обележен је спорим и сигурним напредовањем, а особине њихових карактера су доследност, упорност, конвенционалност и поштовање традиције. Они су сигурни чувари властитог дома, а често и праве патриоте. Све што је сигурно и утврђено, њихово је подручје. Па ако можда њихов живот и не изгледа атрактиван, они функционишу на дуге стазе и кроз стрпљив и упоран рад. Они што их издваја од других је да су обично одлични ослонци и најбоље раме за плакање. Кад поставе чврсте темеље, знају све изградити до краја.

Прочитајте још: Шта СТИЛ ваше кухиње говори о ЛИЧНОСТИ? (ФОТО)

Број животне стазе 5

Број животне стазе 11
Животна стаза ових људи садржи у себи велике планове, али увек пристуну црту искључивости. Способни су да зраче утицајем на друге људе, па могу остварити већа дела. Истовремено, не подносе никакву врсту спутавања, што их може довести да играју на све или ништа. Такав ход по рубу зна за последицу да произведе фазе већих успеха, као и већих неуспеха, па је њихова животна стаза неретко обележена великим успонима, као и великим падовима.Због снажног карактера, они опет изнова настављају да граде порушено…

Животна стаза петице пуна је богатих, али и неочекиваних догађаја. Ови људи су креативни и способни за велике страсти. Знају ни од чега да направе прави догађај, па су омиљени међу људима, јер стварају оне вибрације око којих се увек нешто збива. Дешавања кроз која они пролазе могу ићи на две стране, па кроз живот знају проћи и кроз најневеројатније непријатне догађаје. За њих ништа није немогуће, а с временом развију велику прилагодљивост, па некако успевају да прођу корз све што их снађе.

Број животне стазе 6

Овим људима важна је равнотежа. Често се кроз живот нађу се у позицији да могу или чак морају да изаберу између две или више варијанти. Њихов избор своје будућности захтева од њих и преузимање одговорности за оно у што су се упустили. Зато њихов пут увек може отићи у два смера – онај који је добар или онај који није добар за њих, а последице преузимају сами. Врло су способни за живот са другима, важан им је брак, љубав и породица, јер ту налазе своју праву равнотежу, а такође су често и смирени и прилагодљиви. Тренутак одлуке за њих је кључ њихова даљег пута у животу.

Број животне стазе 7

Седмица је богата духом, независна и оригинална. И то је свети број који се састоји од 4 стране света плус свети број три, па је његова симболика врло занимљива и сложена. Ови људи често имају посебан пут, могуће и дословно да прођу много тога, од борби са околином или због неких својих идеја, до путовања и дубоких размишљања и откривања. То су оригинални истраживачи који у животу прођу свашта. Обично су изразито занимљиви другима, али нису увек склони да се вежу за њих. Више воле пријатељски него однос интимности.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Број животне стазе 8

Стаза ових људи обележена је јасним и моћним деловањем. Имају смисла за материјално и обично успевају у послу, али нису без ризика. У животу се могу затећи и у опасним ситуацијама из којих их извлачи само њихова хладнокрвност, издржљивост и снага. Обично након изазовних и ризичних догађаја стичу стабилан положај, а неретко и богатство. Оно са чим се још могу суочавати јесу здравствене тегобе, али они су спремни и на то, па неретко успевају да извуку живу главу тамо где другима то не полази за руком.

Број животне стазе 9

Прочитајте још: Шта СТИЛ ваше кухиње говори о ЛИЧНОСТИ? (ФОТО)

Још један у низу светих бројева, деветка увек обећава. Ово су непоправљиви идеалисти и племените душе којима је страно све што је ниско и подло. Који пут су наивци, али такође у таквом свом приступу, имају и среће, попут детета. Склони су даљинама, висинама и дубинама, па све што нема краја, њихово је подручје. Често се то манифестује и кроз живот испуњен дословним путовањима или путевима душе, која им дају широке хоризонте, па су ово најмоћнији филозофи, истраживачи, и људи велике толеранције. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas