Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 8. ФЕБРУАР 2024: Бику вољена особа намеће своју вољу, Стрелац љут и раздражљив

Сазнајте шта вам данас доноси Месец у Водолији, шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1707343126_201878_shutterstock-1913695555_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец рано по подне улази у Водолију и прелази преко вашег владаоца Плутона, чинећи вас раздражљивијим и нервознијим. Реализација пројекта од кога много очекујете тренутно је у фази мировања. Одлазак на заједнички пут са партнером.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец рано по подне прелази из сталоженог Јарца у нервозну Водолију где одмах "налеће" на Плутон и Меркур, што вам доноси стрес. Са Јупитером на осмом степену Бика, данас можете да остварите лепу зараду. Вољена особа вам намеће своју вољу.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у раним поподневним сатима прави напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, што може неповољно утицати на пословање са странцима. Проблеми са путном документацијом. Заузета особа која вам се одавно удвара, шаље вам позив за излазак.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац, Месец, рано поподне, образује напете аспекте у вашој астролошкој кући финансија, због чега би требало да избегавате непотребне трошкове и ризичне инвестиције. Вољена особа вам пружа подршку. Променљиво расположење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец прави напете аспекте са Плутоном и Меркуром у вашој астролошкој кући партнерства, због чега морате пажљиво да преговарате о новом пројекту. Успећете у томе захваљујући подршци особе или рођака из иностранства. Несаница.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Наглашен знак Водолије за вас значи још више обавеза на послу и већи притисак због очекивања која пред вас постављају надређени. Пазите се да не будете на неки начин злоупотребљени. Емотивни партнер планира одлазак на заједнички пут.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са наглашеним астролошким пољем креативности, са чак четири планете, размишљате о томе да унапредите своју позицију на послу. Љубавни партнер је склон да вам намеће своје ставове и одлуке. Ослоните се на савет једног Стрелца и Лава.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Прелазак Месеца преко вашег владаоца Плутона и Меркура, симбола моћи и бизниса, наговештава могућност увећање прихода, уколико будете спремни на неке ризичне инвестиције. Послушајте савет адвоката или љубавног партнера у вези са послом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец прелази преко Плутона и Меркура, планета новца и бизниса, правећи изазован аспект са вашим владаоцем Јупитером, што би могло да вам донесе лепу зараду, ако сте спремни да ризикујете. Емотивни партнер је љубоморан и раздражљив.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Тензија коју данас осећате у поподневним сатима, последица је бројних обавеза и састанака које данас морате да обавите. Ипак, имате подршку старије особе која за вас увек има лепу реч и савет. Дугогодишњи партнер има лепо изненађење за вас.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Концентрација планета у вашем знаку у који дана сулази Месец чини вас још нервознијим и склоним преурањеним одлукама и закључцима. Избегавајте расправе са женама. Ирационални страхови. Љубавни партнер очекује ваш савет и подршку.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Мноштво планета у астролошком пољу подсвести и ограничења, не утиче најбоље на ваш нервни систем. Од вас се очекује да испуните и могуће и немогуће задатке. Неко намерава да пређе границу пријатељства с вама али ви нисте сигурни шта желите.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas