Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 8. FEBRUAR 2024: Biku voljena osoba nameće svoju volju, Strelac ljut i razdražljiv

Saznajte šta vam danas donosi Mesec u Vodoliji, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

1707343126_201878_shutterstock-1913695555_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec rano po podne ulazi u Vodoliju i prelazi preko vašeg vladaoca Plutona, čineći vas razdražljivijim i nervoznijim. Realizacija projekta od koga mnogo očekujete trenutno je u fazi mirovanja. Odlazak na zajednički put sa partnerom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec rano po podne prelazi iz staloženog Jarca u nervoznu Vodoliju gde odmah "naleće" na Pluton i Merkur, što vam donosi stres. Sa Jupiterom na osmom stepenu Bika, danas možete da ostvarite lepu zaradu. Voljena osoba vam nameće svoju volju.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u ranim popodnevnim satima pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, što može nepovoljno uticati na poslovanje sa strancima. Problemi sa putnom dokumentacijom. Zauzeta osoba koja vam se odavno udvara, šalje vam poziv za izlazak.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac, Mesec, rano popodne, obrazuje napete aspekte u vašoj astrološkoj kući finansija, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i rizične investicije. Voljena osoba vam pruža podršku. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec pravi napete aspekte sa Plutonom i Merkurom u vašoj astrološkoj kući partnerstva, zbog čega morate pažljivo da pregovarate o novom projektu. Uspećete u tome zahvaljujući podršci osobe ili rođaka iz inostranstva. Nesanica.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašen znak Vodolije za vas znači još više obaveza na poslu i veći pritisak zbog očekivanja koja pred vas postavljaju nadređeni. Pazite se da ne budete na neki način zloupotrebljeni. Emotivni partner planira odlazak na zajednički put.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa naglašenim astrološkim poljem kreativnosti, sa čak četiri planete, razmišljate o tome da unapredite svoju poziciju na poslu. LJubavni partner je sklon da vam nameće svoje stavove i odluke. Oslonite se na savet jednog Strelca i Lava.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Plutona i Merkura, simbola moći i biznisa, nagoveštava mogućnost uvećanje prihoda, ukoliko budete spremni na neke rizične investicije. Poslušajte savet advokata ili ljubavnog partnera u vezi sa poslom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko Plutona i Merkura, planeta novca i biznisa, praveći izazovan aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, što bi moglo da vam donese lepu zaradu, ako ste spremni da rizikujete. Emotivni partner je ljubomoran i razdražljiv.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Tenzija koju danas osećate u popodnevnim satima, posledica je brojnih obaveza i sastanaka koje danas morate da obavite. Ipak, imate podršku starije osobe koja za vas uvek ima lepu reč i savet. Dugogodišnji partner ima lepo iznenađenje za vas.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Koncentracija planeta u vašem znaku u koji dana sulazi Mesec čini vas još nervoznijim i sklonim preuranjenim odlukama i zaključcima. Izbegavajte rasprave sa ženama. Iracionalni strahovi. LJubavni partner očekuje vaš savet i podršku.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mnoštvo planeta u astrološkom polju podsvesti i ograničenja, ne utiče najbolje na vaš nervni sistem. Od vas se očekuje da ispunite i moguće i nemoguće zadatke. Neko namerava da pređe granicu prijateljstva s vama ali vi niste sigurni šta želite.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas