Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за недељу, 23. јул: Вагама следи сусрет са СИМПАТИЈАМА ИЗ ПРОШЛОСТИ, Стрелчеви у ТАЈНОЈ РОМАНСИ

Једном знаку предстоји свађа са вољеном особом

1690094094_shutterstock_2162073581-1-.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Напомена: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Улазак Сунца у Лава, доноси вам прилив оптимизма, енергије и ентузијазма, ако ваш посао захтева креативност, издржљивост и истрајност. Због ретроградног хода Венере, која управља вашим љубавним животом, попушта напетост у односу са партнером.

Бик

Ваш владалац Венера, планета љубави, данас креће ретроградним ходом преко вашег астролошког поља друштвеног живота, доносећи вам сусрете са старим симпатијама. Размишљате о уласку у брак, а ако сте већ у браку, о куповини стана.

Близанци

Уласком Сунца у вашу астролошку кућу комуникација, све сте ближе остварењу нечега о чему сте дуго маштали, планирате послове и краћа путовања. Ретроградни ход Венере, симбола љубави и новца, утиче на стабилизацију односа са вољеном особом.

Рак

Венера данас креће ретроградним ходом преко креативног знака Лава, вашег поља посла и новца, а придружиће јој се и Сунце, што вам доноси прилику да своје таленте и знање пласирате на најбољи могући начин. Обратите пажњу на начин исхране.

Лав

Са вашим владаоцем Сунцем у кући личности, у којој су већ Меркур и Венера, омиљени сте и популарни у друштву. Добри аспекти ретроградне Венере са планетама маште, просперитета и новца, спортистима и глумцима доноси успех и увећање прихода.

Девица

Венера, планета која управља вашим пословним али и љубавним животом, креће ретроградним ходом према вашем владаоцу Меркуру и Црном Месецу Лилит у пољу маште и подсвести. Зато све више размишљате о некоме ко већ дуже време привлачи вашу пажњу.

Вага

Ваш владалац Венера, ретроградним ходом враћа се ка Меркуру у астролошкој кући друштвеног живота, доносећи вам сусрете са симпатијама из младости, али и обнову неких контаката на друштвеним мрежама. Месец у вашем знаку чини вас осетљивијим.

Шкорпија

Опозиција између вашег владаоца Плутона и Сунца у знаку Лава, у који "пада" астролошко поље каријере, подстиче вашу амбицију у вези са великим пословним пројектом. Спремни сте да се ухватите у коштац са конкуренцијом која вам стоји на путу.

Стрелац

Тајна романса са атрактивном особом мжже вас оптеретити до те мере да ћете покушати да што пре нађете излаз из те ситуације. До средине августа, биће вам тешко да се изборите са партнеровом љубомором и посесивношћу. Проверите штитасту жлезду.

Јарац

Сунце у знаку Лава доноси вам зараду већу од очекиване али и непланиране трошкове. Наглашена астролошка поља љубави и иностранства, наговештавају романтичан сусрет са симпатијом из младости а младим Јарчевима са старијом особом. Несаница.

Водолија

Савршено вам одговара позиција Венере, планете посла и новца, која данас креће ретроградним ходом, када и Сунце улази у вашу седму астролошку кућу, што повољно утиче на договоре са пословним партнерима. Могућа краћа расправа са вољеном особом.

Рибе

Наглашена астролошка кућа посла, свакодневице и здравља, у коју данас улази и Сунце, одговара фебруарским Рибама које се баве уметничким занимањима, медицином, алтернативном медицином, фармацијом, услужним делатностима. Повишен ниво шећера у крви.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas