Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za nedelju, 23. jul: Vagama sledi susret sa SIMPATIJAMA IZ PROŠLOSTI, Strelčevi u TAJNOJ ROMANSI

Jednom znaku predstoji svađa sa voljenom osobom

1690094094_shutterstock_2162073581-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Napomena: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Ulazak Sunca u Lava, donosi vam priliv optimizma, energije i entuzijazma, ako vaš posao zahteva kreativnost, izdržljivost i istrajnost. Zbog retrogradnog hoda Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, popušta napetost u odnosu sa partnerom.

Bik

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, danas kreće retrogradnim hodom preko vašeg astrološkog polja društvenog života, donoseći vam susrete sa starim simpatijama. Razmišljate o ulasku u brak, a ako ste već u braku, o kupovini stana.

Blizanci

Ulaskom Sunca u vašu astrološku kuću komunikacija, sve ste bliže ostvarenju nečega o čemu ste dugo maštali, planirate poslove i kraća putovanja. Retrogradni hod Venere, simbola ljubavi i novca, utiče na stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom.

Rak

Venera danas kreće retrogradnim hodom preko kreativnog znaka Lava, vašeg polja posla i novca, a pridružiće joj se i Sunce, što vam donosi priliku da svoje talente i znanje plasirate na najbolji mogući način. Obratite pažnju na način ishrane.

Lav

Sa vašim vladaocem Suncem u kući ličnosti, u kojoj su već Merkur i Venera, omiljeni ste i popularni u društvu. Dobri aspekti retrogradne Venere sa planetama mašte, prosperiteta i novca, sportistima i glumcima donosi uspeh i uvećanje prihoda.

Devica

Venera, planeta koja upravlja vašim poslovnim ali i ljubavnim životom, kreće retrogradnim hodom prema vašem vladaocu Merkuru i Crnom Mesecu Lilit u polju mašte i podsvesti. Zato sve više razmišljate o nekome ko već duže vreme privlači vašu pažnju.

Vaga

Vaš vladalac Venera, retrogradnim hodom vraća se ka Merkuru u astrološkoj kući društvenog života, donoseći vam susrete sa simpatijama iz mladosti, ali i obnovu nekih kontakata na društvenim mrežama. Mesec u vašem znaku čini vas osetljivijim.

Škorpija

Opozicija između vašeg vladaoca Plutona i Sunca u znaku Lava, u koji "pada" astrološko polje karijere, podstiče vašu ambiciju u vezi sa velikim poslovnim projektom. Spremni ste da se uhvatite u koštac sa konkurencijom koja vam stoji na putu.

Strelac

Tajna romansa sa atraktivnom osobom mžže vas opteretiti do te mere da ćete pokušati da što pre nađete izlaz iz te situacije. Do sredine avgusta, biće vam teško da se izborite sa partnerovom ljubomorom i posesivnošću. Proverite štitastu žlezdu.

Jarac

Sunce u znaku Lava donosi vam zaradu veću od očekivane ali i neplanirane troškove. Naglašena astrološka polja ljubavi i inostranstva, nagoveštavaju romantičan susret sa simpatijom iz mladosti a mladim Jarčevima sa starijom osobom. Nesanica.

Vodolija

Savršeno vam odgovara pozicija Venere, planete posla i novca, koja danas kreće retrogradnim hodom, kada i Sunce ulazi u vašu sedmu astrološku kuću, što povoljno utiče na dogovore sa poslovnim partnerima. Moguća kraća rasprava sa voljenom osobom.

Ribe

Naglašena astrološka kuća posla, svakodnevice i zdravlja, u koju danas ulazi i Sunce, odgovara februarskim Ribama koje se bave umetničkim zanimanjima, medicinom, alternativnom medicinom, farmacijom, uslužnim delatnostima. Povišen nivo šećera u krvi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas