Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА НОВОГОДИШЊУ НОЋ: Водолије ће доживети СУДБИНСКУ ЉУБАВ - Проверите шта чека ваш знак

Астролози имају савет за сваки хороскопски знак

1671546256_horoskop-Profimedia-Shutterstock.jpg
Фото: Профимедиа, Схуттерстоцк
Oglas

Крај једне године завршавамо са ретроградном Меркуром, који креће у ретроградни ход 29. децембра! Свакако нам доноси збрку у комуникацији па се може догодити да се организација дочека промени у минут до 12х. Поред тога, потребно је да сви обратимо пажњу на начин комуникације јер заиста може доћи до озбиљних свађа и до прекида поготово у партнерским односима.

Ован

Опусти се за најлуђу ноћ, загрли драге пријатеље и не размишљај о послу!

Бик

Покушај да се проведеш онако како ти желиш! Целу годину си поклонио другима - ову ноћ поклони себи.

Близанци

Обуци најлепшу хаљину, подигни косу, истакни врат и са чашом вина са најлепшим осмехом уђи у нову 2023.годину.

Прочитајте још: Почетак 2023. године њима доноси срећу: Један знак очекује нова љубав, а други пословни успех

Рак

Направи себи угођај. Ако желиш луду журку, остани до зоре! Ако желиш топлу породичну атмосферу уради тако, али на првом месту буди ти!

Лав

Плени, доминирај, заведи! То си ти, а ово је твоје вече. Флертуј, али не прелази границе ако си заузета, ако ниси - нема граница!

Девица

Све папире, обавезе планове 29-ог остави у фиоци. До 31. се опусти, спреми се, лепо се обуци и правац град!

Вага

Ако сте слободни, очекујте позив или сусрет са особом из прошлости. Новогодишња ноћ вам доноси лепе тренутке.

Шкорпија

Савет је да овог пута искључите своју интуицију, загрлите партнера и немојте имати љубоморне испаде јер могу да доведу до озбиљне свађе и разлаза.

Стрелац

Ако сте у прилици, правац мини одмор! Ако нисте или не желите, само понесите лепо расположење, заборавите на бриге и заиста се потрудите да се лепо проведете. Бриге и обавезе оставите за наредну годину.

Јарац

За новогодишњу ноћ бићете у центру пажња, ваша енергија ће бити заводљива, а поједини Јарчеви могу да доживе незамисливу страс! 

Прочитајте још: ВЕЛИКИ ГОДИШЊИ ХОРОСКОП за 2023. годину: Ракови имају велику могућност за ПОТОМСТВО, многе Ваге улазе у БРАК, а један знак очекују непријатни догађаји

Водолија

Ноћ која ће бити обележена емоцијом . Ако сте сами, упознајете судбинску особу! Звезде вам поручују да замислите жељу јер ће вам се остварити!

Рибе

Доминираћате појавом, стасом и енергијом. Где год да одете следи вам једна чаробна ноћ. Ако флертујете већ неко време са одређеном особом сада вам са њом следи страствена ноћ!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas