· · Komentari: 0

HOROSKOP ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: Vodolije će doživeti SUDBINSKU LJUBAV - Proverite šta čeka vaš znak

Astrolozi imaju savet za svaki horoskopski znak

1671546256_horoskop-Profimedia-Shutterstock.jpg
Foto: Profimedia, Shutterstock

Kraj jedne godine završavamo sa retrogradnom Merkurom, koji kreće u retrogradni hod 29. decembra! Svakako nam donosi zbrku u komunikaciji pa se može dogoditi da se organizacija dočeka promeni u minut do 12h. Pored toga, potrebno je da svi obratimo pažnju na način komunikacije jer zaista može doći do ozbiljnih svađa i do prekida pogotovo u partnerskim odnosima.

Ovan

Opusti se za najluđu noć, zagrli drage prijatelje i ne razmišljaj o poslu!

Bik

Pokušaj da se provedeš onako kako ti želiš! Celu godinu si poklonio drugima - ovu noć pokloni sebi.

Blizanci

Obuci najlepšu haljinu, podigni kosu, istakni vrat i sa čašom vina sa najlepšim osmehom uđi u novu 2023.godinu.

Pročitajte još: Početak 2023. godine njima donosi sreću: Jedan znak očekuje nova ljubav, a drugi poslovni uspeh

Rak

Napravi sebi ugođaj. Ako želiš ludu žurku, ostani do zore! Ako želiš toplu porodičnu atmosferu uradi tako, ali na prvom mestu budi ti!

Lav

Pleni, dominiraj, zavedi! To si ti, a ovo je tvoje veče. Flertuj, ali ne prelazi granice ako si zauzeta, ako nisi - nema granica!

Devica

Sve papire, obaveze planove 29-og ostavi u fioci. Do 31. se opusti, spremi se, lepo se obuci i pravac grad!

Vaga

Ako ste slobodni, očekujte poziv ili susret sa osobom iz prošlosti. Novogodišnja noć vam donosi lepe trenutke.

Škorpija

Savet je da ovog puta isključite svoju intuiciju, zagrlite partnera i nemojte imati ljubomorne ispade jer mogu da dovedu do ozbiljne svađe i razlaza.

Strelac

Ako ste u prilici, pravac mini odmor! Ako niste ili ne želite, samo ponesite lepo raspoloženje, zaboravite na brige i zaista se potrudite da se lepo provedete. Brige i obaveze ostavite za narednu godinu.

Jarac

Za novogodišnju noć bićete u centru pažnja, vaša energija će biti zavodljiva, a pojedini Jarčevi mogu da dožive nezamislivu stras! 

Pročitajte još: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Rakovi imaju veliku mogućnost za POTOMSTVO, mnoge Vage ulaze u BRAK, a jedan znak očekuju neprijatni događaji

Vodolija

Noć koja će biti obeležena emocijom . Ako ste sami, upoznajete sudbinsku osobu! Zvezde vam poručuju da zamislite želju jer će vam se ostvariti!

Ribe

Dominiraćate pojavom, stasom i energijom. Gde god da odete sledi vam jedna čarobna noć. Ako flertujete već neko vreme sa određenom osobom sada vam sa njom sledi strastvena noć!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.