Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за петак, 12. новембар: ОВАН да повуче ручну на послу, а ШКОРПИЈЕ у кући, како не би упали у ОЗБИЉНЕ ПРОБЛЕМЕ

Дневни хороскоп најављује симболичан дар Биковима, а најбоље тек долази.

1636368043_shutterstock_1302585175.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Ован

Свесни сте својих мана али оне су јаче од вас. Самоконтрола је неопходна уколико желите да избегнете сукоб с претпостављеним лицима од којих вам следи чак и казна. Не радите другим људима оно што не желите да неко ради вама.

Бик

Захваљујући својим способностима добијате малу захвалницу у виду симболичног поклона. Импонује вам признање, без обзира што је количина вашег уложеног труда знатно већа од дара који добијате. Мудро захвалите, права надокнада тек долази.

Близанци

Све очи су упрте у вас. Окружени сте људима чија судбина, на неки начин, зависи од потеза које ви треба да повучете. Непријатно је то што сте свесни да неке људе не можете поштедети иако они то не заслужују. Не мешајте емоције и посао.

Прочитајте још: СУНЦЕ У ШКОРПИЈИ ДОНОСИ ОГРОМНЕ ПРОМЕНЕ! Три хороскопска знака чека НЕВЕРОВАТНА СРЕЋА до 22. новембра!

Рак

Осећате да стиже прилив енергије која вам је недостајала. Паралелно пристижу нове обавезе које вас могу забринути. Опустите се, иако је пред вама је период напорног рада, на крају вас чека новчана надокнада која ће вас развеселити.

Лав

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Одређена одлука или судска пресуда разрешиће једну заврзламу након чега у даље преговоре улазите као пуноправна преговарачка страна, вредна поштовања.

Девица

На путу да остварите велике планове. Ипак, заборављате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. За вас, ова недеља није кључна, па се у складу са тим и понашајте. Ако планирате пут, урачунајте могућност одлагања.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР: Биће успона и падова, а ова четири знака биће успешнија него икада!

Вага

Оптерећени сте нерашчишћеним односима с пријатељима које одавно познајете. Не преостаје ништа друго него да озбиљно поразговарате о свему. Ситуација није лако решива јер вас за њих везују животне околности на које не можете да утичете.

Шкорпија

Мучи вас атмосфера у дому па вам се чини да су сви остали проблеми неважни. Чини вам се као да вас нико не разуме, јер је изостала захвалност укућана за сав ваш труд који сте уложили да им удовољите. Преосетљиви сте.

Стрелац

Вишак слободног времена вам даје простора да се у себи преиспитујете да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због реално лоше ситуације већ су у питању много дубљи механизми које, тренутно, не можете да сагледате.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ ХОРОСКОП ЗА 2022. ГОДИНУ: Овим знаковима се живот мења из корена - Стижу унапређења повишице и љубав!

Јарац

Имате добру старту позицију на послу, преузмите иницијативу и остварићете напредак. Не дозволите да вам дилеме претпостављених пољуљају самопоуздање. Они су само ту да у неком тренутку, својом критиком, дају још јачи подстицај.

Водолија

Прихватате нове пословне обавезе иако нисте сигурни како оне функционишу. Да бисте све савладали потребно је додатно време како бисте се осамили и натенане проучили ствар. Пошто за то немате услова, можда је мудрије да одустанете.

Рибе

Правите компромис тамо где му није место. Робујете неким убеђењима која нису рационална. Уколико данас не послушате савет једног пријатеља, а све то бисте могли да спознате на један непријатан начин. Верујте у добронамерност других људи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas